1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Saruska
Barrabesilla ale!

barrabes.comissa on ale, -30% vaatteista ja -20% muista kamppeista.
alehinnat näkyy kun kirjautuu sisään..

ihan pienenä esimerkkinä työkengiksi tuli tilattua crocsit 27.55e + vero 16%= 32e. säästöä se on pienikin säästö... Biggrin

Kukkanen

Tämä putiikki onkin minulle uusi tuttavuus, kiitos vinkistä. Paljonko toimitus- ja postimaksut mahtaa tehdä jos tilaa tuolta?

soppamies

tilattiin aikalainen läjä tavaraa ja postikuluiksi tulee 10€. ota huomioon että hintoihin lisätään 16% veroa, niinku viestiketjun aloittaja on tuohon laittanutkin. sivuilta löytyy infoa postikuluista ja veroista ym.

maan päällä on parempi olla gastronomi kuin astronomi

Petter

Noilla taitaa postikulut olla aina toi 10€, ellet tilaa tyyliin ahkiota tai kanoottia. Luotettava ja nopea kauppa.

Zap H

Itse tilasin alesta Nortin talvikengät (onneksi koko osui justiinsa vaikka missään en ollut päässyt kokeilemaan) ja pikkusälää. Vajaan satasen tilaukseen tuli tosiaan se 16% veroa ja ~8€ toimituskuluja (DHL). Toimitusnopeutta ei voi kuin kiitellä - tilaus sisään lauantai-iltana, maanantai-iltana tuli tekstiviesti että lähetys on toimitettu ja tiistaina klo 15.15 oli DHL:n kaveri käynyt soittamassa ovikelloa paketti kainalossa. Olisi pitänyt tilata töihin, hain sitten itse terminaalista kun ei malttanut sopia uutta toimitusta seuraavalle päivälle...  Smile

soppamies

sama homma, paketti lähti tosi nopeasti liikenteeseen ja dhl toimitti paketin kotiovelle asti. on se kumma homma että ison kasan tavaraa saa espanjasta halvemmalla kuin suomessa postin kautta edes pienen paketin.

maan päällä on parempi olla gastronomi kuin astronomi

hehautal

[quote author=soppamies link=topic=20708.msg136800#msg136800 date=1200749028]
on se kumma homma että ison kasan tavaraa saa espanjasta halvemmalla kuin suomessa postin kautta edes pienen paketin.Jokuhan ne kulut kuitenki maksaa. Iso nettikauppa pystyy hankkimaan suuret erät tavaraa halvemmalla --> myyntihintoihin kestää sisältää osa toimituskuluista sekä kun paketteja toimitetaan hyvin suuri määrä --> parempi tarjous kuriirilta.

-Heikki

Yudi

Myös Globetrotterilla on ale menossa! Kaikenlaista roinaa näkyy olevan tarjolla...

Toimituskulu taitaa olla noin 17,50 e tilauksesta riippumatta (tuo kannattaa tarkistaa!!!).

Teemu

Pakko kehua taas Barrabesia vähän.
Tasan viikko tilauksesta paketti ilmestyi kotiovelle.  Pojilla toimii Espanjan päässä tuo logistiikka melko esimerkillisesti, sillä 2 tuntia tilauksen jättämisen jälkeen tuli ilmoitus, että paketti on lähtenyt.  Jos nyt jotain toivomisen varaa on, niin isommissa paketeissa, jotka lähtevät Chronoexpresin kautta liikkeelle joutuu uuden tracking coden kysäisemään sähköpostilla, eikä sitä saa automaattisesti.  Espanjan jälkeen paketti kun siirtyy GLS:n toimitettavaksi.  Tuon uudenkin koodin tosin saa yleensä viimeistään seuraavana päivänä.

Jussi79

[quote author=Teemu link=topic=20708.msg137798#msg137798 date=1202391188]
Pakko kehua taas Barrabesia vähän.
Tasan viikko tilauksesta paketti ilmestyi kotiovelle. Pakko kommnentoida, että tuohan on vielä hidasta Wink Itse tein tilauksen myöhään lauantai-iltana ja paketti oli perillä tiistaina klo 12, joten kun ottaa huomioon viikonlopun, eli että tilaus käsiteltiin vasta maanantaiaamuna niin toimitukseen Espanjasta Espooseen kotiovelle meni alle 1,5 arkipäivää. Siinä on monella mallia otettavaksi.

Bombardier

Voin kanssa kehua barrabesin nopeutta. Tilaus sisään tiistaina klo 10.30. Toimitus kotiovella keskiviikkona 17.00. Eli reilussa vuorokaudessa toimitus perillä. Aiempi tilaus tuli kolmessa päivässä ja kotiin toimitus lauantaina, joten logistiikka pelaa. Smile

hehautal

Näissä toimitusnopeuksissahan tulee huomioida myös tilauksen koko (paketit tulee hitaammin kuin suurikokoiset kirjeet) ja oma maantietteellinen sijainti. Esimerkiksi Kilpisjärvelle bussi huristelee melkein kokonaisen päivän kun kampe on ensin lennätetty Helsingin kautta Rovaniemelle. Smile

-Heikki