1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Filemon
Arcteryxin housujen koko?

Olis ajatuksena tilata Arcteryxin Sidewinder SV pökät, mutta jäin arpomaan koon kanssa. Olisko kenelläkään kokemusta Arcteryxin mitoituksesta verrattuna esim. Milletiin? Eli jos Milletin housuista M on sopiva, onko vastaava Arcteryxillä S? Näin näyttäis menevän ainakin valmistajien kokotaulukoiden mukaan, mutta leikkaus ei silti aina istu. Mulla on Milletin K Extreme pantsit kokoa M (reg.) ja niissä on vyötärö ok, mutta lahkeissa vähän ylimääräistä.

Varjoankka

Housuista ei ole kokemusta, mutta mulla on Milletin takki kokoa L ja Ryxin takki kokoa M. Eli varmaan menee pääpiirteittäin just noin että Ryxi on kokoa pienempi kuin Millet.

HeMa

Niin, ennen kuin Solly osti 'Ryxin, ni koot vastas kuta-kuinkin Millettiä/Eideria. Oston jälkeen mitoitus rukattiin 'meriikkalaisille sopivammaksi, eli menee ainakin rotsien osalta niin et 'ryxin S on hiukan väljä M tai jottain siihen suuntaan...

Ikivanha (ja vielä täysin iskussa oleva) 'Ryxin rotsi löytyy narikasta M-koosta... Nyt tänä vuonna ostettu "tiukalla mitoituksella" oleva S on liian väljä... S*ATANA! Ja 'Ryxihän ei tee miesten XS, naisten lesti ei istu ja lapsille ei oo sopivia malleja saatavilla... Empä taira enää käyttää RiistoRyxiä.

Filemon

Jees, takin kohdalla on mullakin Arcteryxillä M ja Milletillä L. Ei ole vaan mitään käsitystä Arcteryxin housujen leikkauksesta, kun ei ole päässyt sovittamaan. Onhan toi hinta aina vähän suolainen, mutta ekan Arcteryxin kamppeen oston jälkeen totesin, että on se vaan maksettava. Ei ole tarvinnut katua, toisin kun monen muun muka yhtä hyvän, mutta vähän halvemman vaatteen kohdalla.

-Filemon

Varjoankka

[quote author=HeMa link=topic=23046.msg147366#msg147366 date=1224237106]
Niin, ennen kuin Solly osti 'RyxinNiin tai itse asiassa Arcteryxin osti suomalainen Amer Sports, joka omistaa myös Sollyn (ja monia muita, esim. Atomic) tuotemerkin. Eli jos oikein kauniisti ajatellaan, sekä Solly ja Arcteryx ovat kotimaisia merkkejä Wink

Edit: Eli ehkä Arcteryx´n pulska mitoitus onkin meidän suomalaisten syytä?  :shock:

HeMa

[quote author=Varjoankka link=topic=23046.msg147369#msg147369 date=1224238834]
Niin tai itse asiassa Arcteryxin osti suomalainen Amer Sports, joka omistaa myös Sollyn (ja monia muita, esim. Atomic) tuotemerkin. Eli jos oikein kauniisti ajatellaan, sekä Solly ja Arcteryx ovat kotimaisia merkkejä WinkMeni väärässä järjestyksessä sul noi ostot. Solly oli ranskalainen viel silloin ku ostivat 'Ryxin. Ja kun Amer osti Sollyn, ni 'Ryx kuulu tietty kauppaan...


Eli syytän edelleen tynnyri-mitoityksen käyttöönotosta ranskalaisii...

Varjoankka

Ok, sorry, muistin että Arcteryx ois ollut viimeisin hankinta. No, parempi niin, koska nyt voimme osoittaa sormella fransmanneja eikä tarvi katsoa peiliin!

hehautal

Ja huomaathan Filemon että Arc'teryx valmistaa ainakin noita kurahousuja (ja näköjään joitain muitankin housuja) myös eri lahkeen pituuksilla: lyhyt, medium ja pitkä.

Sidewinder SV Pant Mens
Sizes: S, M, L, XL, XXL, SS, MS, LS, XLS, 2XS, ST, MT, LT, XLT, 2XT, XXLS, XXLT

-Heikki

Filemon

[quote author=hehautal link=topic=23046.msg147538#msg147538 date=1224576918]
Ja huomaathan Filemon että Arc'teryx valmistaa ainakin noita kurahousuja (ja näköjään joitain muitankin housuja) myös eri lahkeen pituuksilla: lyhyt, medium ja pitkä.

Sidewinder SV Pant Mens
Sizes: S, M, L, XL, XXL, SS, MS, LS, XLS, 2XS, ST, MT, LT, XLT, 2XT, XXLS, XXLTJoo, pituus menee tohon mediumiin, onneksi, kun lyhyttä ja/tai pitkää mallia on harvemmilla varastossa. Ongelma on yleensä housujen istuvuudessa. Esim. vanhojen Haltin kuorihousujen persaus roikkuu polvitaipeiden kohdalla, vaikka muuten vyötäröltä ja lahkeiden pituudelta mitoitus on sopiva, Milletin lahkeissa on taas pari senttiä liikaa pituutta, kun housut muuten istuu just hyvin. Tai ehkä musta on vaan tullut liian neiti noiden vaatteiden kanssa.  Biggrin

-Filemon