1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
töke
Budjetti luokan kuorivaatteet (rando/vapaalaskuun)

Tervehdys hyvät ulkoilijat!

Olen katellut kuorivaatteita rando/vapaalasku touhuihin. Onko tosiaan niin, että hyvien kuorivaatteiden hinnat ovat lähteneet aivan lapasesta? Löytyykö enää huippukamaa halvalla? Tai olisiko realistisempaa sanoa kohtuu hinnalla.

Pistäkäähän postia havainnoista!

lipsanen21

Partioaitan hotshopissa näytti olevan marmotin randonee housuja puoleen hintaan eli 150eur. Milletin K-pantiä oli kanssa mutta hintaa en muista.

Ihme Hiihtiö
Käyttäjän Ihme Hiihtiö kuva

Joopa.

Poistoeriä erilaisista lokeroista kannattaa metsästellä, varsinkin jos olet omituisen kokoinen tai muotoinen.

Jos taas olet kohtuullisen keskimääräinen, joutunet tyytymään heikompaan kamaan poistokasassa tai täysi- tai lähestäysihintaiseen haluamasi malliseen törkyyn parhaana myyntisesonkina.

Sukat 50€, t-paita 100€, hanskat 200€, housut 400€ ja takki 600€ näyttäisi olevan mahdollinen linja tällä hetkellä.

Se, mihin ei kannata sortua, ovat hieman huippumalleja edullisemmalta vaikuttavat "läheslaatumerkit". Nämä monesti vastaavat markettikamaa, mutta maksavat moninkertaisesti. Osta hyvää tai halpaa. Yhdistelmä löytyy vain tuurilla.

-- <br />p. tunkki

Jii-5000

Kannattaa Googlettaa esim. Montanen ja Rabin kuoria, tarjouksia löytyy Briteistä aina, ja lähtöhinnatkin huomattavasti vastaavia Gore-pukineita halvempia. Ja eVENT toimii.

Korpijaakko

[quote author=Usko link=topic=23718.msg150558#msg150558 date=1228846981]
Jos värillä ei ole väliä..

Toimiskohan nämä:

http://www.varusteleka.eu/prebeo/showproduct.php?show_product=_2IE0ZUXKY
- -Itse ostin tuollaiset talvireissujen kuorihousuiksi, en siis varsinaisesti laskukäyttöön vaan yleiseen eräilyyn.

Käyttökokemusta ei ole vielä kertynyt, mutta... Housuissa on Gore-Tex kalvo, sivuvetoketjujen alla on kangaslista (oletettavasti myös gore), joten vetoketju vain hieman laajentaa housuja. Sisäpuolella on vuorikangas. Kestävät varmasti kovaakin käyttöä. Vaikuttavat päteviltä.

JuusoJ

itse hommasin ne talvimallit tonne koiran kanssa metsään rämpimiseen ja umpihanki hiihtoon..

ensimmäinen mikä tuli mieleen, niin oli yllätys.. pelkäsin, että housut olisivat niin paksut, ettei niissä viitsisi tarpoa misään.. mutta totuus olikin toinen.. housut ovat oikeasti aika ohuet, eikä niitä kyllä toppahousuiksi voi tituleerata.. niissä on päälikangas välissä on gore laminaatti ja sitten són sisävuori..

juuri täydelliset housut tuohon käyttöön.. varsinkin tuohon kun rämmitään tuolla mettässä ilman polkuja lumessa.. eikä haittaa jos nyt joku oksa raapaisee tai sotkee housut.. ne merkkihousut on sit erikseen ku lähtee leville rinteeseen ja voi prameilla, että on tälläset  8)

ojasta allikkoon ja vaaralta vuorelle...