1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Anonyymi
kauppiaita

onko tietoa hyvistä/edullisista/luotettavista ostopaikoista laskukamoille (lähinnä telemark)? sekä uusia että käytettyjä. onko nettiosoitteita??

Anonyymi

www.freeheels.fi

Anonyymi

Kokeile tämän palstan osto-osastoa.Homma on luotettavaa varsinkin silloin jos hinta sekä suksien tiedot on yleisesti näkyvissä, joku varmaan älähtää jos näyttää siltä että tietämätöntä kusetetaan tai hintaa on liikaa.

8)

HeMa

Ulkomailta hyvää kamaa ja halvalla irtoaa Telemark-Pyreneestä. Nyttenkin hyviä (tosin tämän kauden suksia) istoaa ihan kohtuullisilla alennuksilla. Lisäksi toistaiseksi on palvelu pelannut hyvin (kolme kertaa kamaa tilannut) ja kysymyksiin olen saanut vastauksia nopeasti (soittamalla).Esim K2 8611 Ascent irtoaa kohtuu-rahalla tuolta (Suomeenhan noita suksia tuli vissiin pari kappaletta).

Anonyymi

mites mesta nimeltään globe? jostain sen nimisestä kuulemma sais tilattua edullisesti... onko nettiosoitetta?

Anonyymi

http://globetrotter.de/ (nihkeesti löytyy kyllä laskukamaa, mutta osoite on nyt kuitenkin tuo)

Mika K

www.sport-conrad.de taisi se osoite olla. Halpaa kamaa esim. K2 suksia ja joskus siteitäkin. Ainakin sposteihin vastailevat hyvin selvällä englanninkielellä ja kertovat auliisti toimituksista jne.

Läskikymppi Freeride Team

Anonyymi

ja turkkuses vastaa http://www.summitsports.net/ kyselyihin, mikäli siltä tuntuu... (paikallinen partioaitta tai mikä lie myy sielä kanssa tellukamaa)