1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Sepe
Alan kauppoja Tukholmassa

Onko tietoa missä tukholmassa (keskustassa lähinnä) olisi retkeily, ulkoilu tms. alan liikkeitä? Vielä parempi jos joku osaisi sanoa mikä on hyvä paikka ja mihin ei kannata vaivautua. Naturkomppaniet olisi, mutta se on vähän kaukana.

Parin viikon päästä reissua Tukholmaan tiedossa ja kun tuo kruunun kurssi on mitä on, voisi käydä katselemassa josko jotain jäisi matkaan.

edit: otsikkoa ettei tarvii ruveta saivartelemaan Smile

Torben Korben

Häh ?  Mitä tarkoitat Tukholman keskustalla jos Naturkompanietit (2 putiikkia) Kungsgatanilla eivät
ole keskustassa vaan "vähän kaukana" ? Ainakin oman mielikuvan mukaan Norrmalm ja Östermalm ovat Stokiksen keskustaa = kantakaupunkia.

Samalla Kungsgatanilla on myös  Alewalds jossa on jotain
ulkoiluvermeitä ja läheltä muutaman minuutin kävelymatkan päästä löytyy esim.  Hestran, Peakin ja NorthFacen myymälät jos trendivaatetuksesta on pulaa, NF:stä löytyy myös muutakin (muistaakseni makuupussia, telttaa jne. ainakin rekvisiittana  8)).

Se minne kannattaa mennä riippuu tarpeista, Naturkompaniet on ehkä eniten suomalaista riistoaittoja (Partioaitta,Lassin Retkiaitta) vastaava. HInnatkin sitten sen mukaan aika samalla "hehtaarilla" ... :shock:

Sepe

Katsos vaan. Liian hätäinen vierailu komppanietin sivuilla tai/ja sitten ristiriita käyttöliittymän ja oman oletuksen kanssa. Kuvittelin kun kartasta missä myymälät näkyy klikkailee Tukholman kohtaa tulee näkyviin kaikki Stokiksen alueella olevat myymälät, mutta se näyttiin vaan tiedot Siroccagatanilla olevan myymälän, mikä on jo käsitykseni mukaan periferiassa.

Nyt kun tarkemmin katsoo niin onhan noita myymälöitä. Täytyy käydä katselemassa. Vielä pitäisi keksiä mitä sitä tarvitsisi.

jottilainen

Muutama missä on itse tullut käytyä:

Addnature, sportkompaniet, alpingaraget ja alpint. Lisäksi ainakin Arcteryxin oma myymälä löytyy. Addnaturen valikoimaan voi tutustua niiden saitilla, sportkompaniet on semmonen retkeilypainotteinen ja kiipeilyroipettakin löytyy. alpin-alkuiset laskukamakauppoja.