1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Hemppa
Free Heels Oy

Onko pulju vielä pystyssä? Sivut www.freeheels.fi ei aukee, meili info@freeheels.fi ei mene perille eikä puhelimeen (03) 377 4655 vastata.

Vai onko pojat vielä kesälomalla?  :?

pakkasukko

"17.07.2009 :: LIIKE SULJETTU TOISTAISEKSI

Liike suljettu toistaiseksi kauppiaan sairasloman vuoksi. Koskee myös netti ja postimyynti tilauksia. "

http://74.125.77.132/search?q=cache:ABHBizO-JBIJ:www.freeheels.fi/group.php%3FmGroup%3D10+freeheels&cd=1&hl=fi&ct=clnk&gl=fi&client=firefox-a

pexi

http://www.ytj.fi/yritystiedot.aspx?yavain=2213809&tarkiste=5E9E28FF5D6E965725C7A135D19423480A7D0A8E&path=1547;1631;1678

Konkurssissa siis 19.8.09 alkaen

If we all did the things we are capable of doing, we would literally astound ourselves. (Thomas A. Edison)

rakka

Tylsää!
Kiitos kuitenkin vuosia kestäneestä hyvästä palvelusta!

Hemppa

Harmillinen juttu kaiken kaikkiaan.

Osaisko joku sanoa mihin pääsis sovittelemaan crispin/scarpan tellumonoja Lahti-Tampere alueella? Timanttikantissa ei ollut (ainakaan kokoja 27-28). Keskittyvät kuulemma muutenkin enemmän Black Diamondiin.

Telluheppu

Suuri menetys suomen telemark kansalle.

Kiitän nöyrimmin Harria ja kaikkia muita mukana olleita ihmisiä.

Mitä tuohon mono kysymykseen tulee niin mahtanee olla hankala löytää ainakaan crispin kenkää suomen markkinoilta kun free heels oli sen maahantuoja ja tuskimpa uutta on tähän hätään vielä löytynyt. Scarppaa taas kannattanee kysellä skiservicestä niillä sitä ainakin aikaisemmin on ollut.

" ANTAKAA MÄÄKIN HUUDAN MÄÄKIN OLEN KÄNNISSÄ"

Raid

Harmi tosiaan Free Heelsin poistuminen. Palvelu ja asiantuntemus on aina ollut kohdallaan siellä asioidessa.

Skiservicessä ainakin Garmontia kuten ennenkin ja Black Diamondia tulee myös, kuulemma. Scarpasta en tiedä, mutta luulis jatkuvan senkin.

TuomasK

No voi sun.. Tämä jää harmittamaan todella. Todella osattiin tässä putiikissi palvella!

Mausoleumi

Tarkoittaako tämä ettei Karhun telluille ole enää maahantuontia Suomeen?

blur-

Oiskohan joku konkurssipesän huutokauppa tulossa???

Jazmo

No onpa hiton harmi, just ois ollu mounttausasioita.. Sad

rakka

Hyvä syy ostaa paikallisesta kaupasta? Eikä vain käydä sovittelemassa ja sitten tilata netistä, niinkuin jotkut tekee...

ahto

[quote author=rakka link=topic=26971.msg163290#msg163290 date=1253609316]
Hyvä syy ostaa paikallisesta kaupasta? Eikä vain käydä sovittelemassa ja sitten tilata netistä, niinkuin jotkut tekee...


Et pidä kapitalismista?

VilleF

[quote author=ahto link=topic=26971.msg163293#msg163293 date=1253614144]
Et pidä kapitalismista?Et pidä kotimaisista pienistä erikoiskaupoista?

Yudi

Harmi, että firma ei enää kannattanut.  Sad

Suomi on pieni markkina-alue ja erikoistavaroiden käyttäjäkunta aika pieni. Lienee vaikea saada riittävästi myyntiä, että toiminta kannattaa.

Saladin

Free Heels oli kuulemani mukaan yrityssaneerauksessa jo kertaalleen aikaisemmin silloin, kun Helsingin myymälä lopetettiin viimeistä edellisen kerran. Sääli, että näin kävi.

Onko muuten tietoa Free Lifen Oy:n tilanteesta? Näytti olevan eilisen Kauppalehden protestilistalla. Eihän tuo välttämättä mitään merkitse, eikä maalailla piruja seinälle, mutta http://www.freelife.fi/ oli ainakin äsken hukassa.

HeMa

[quote author=Saladin link=topic=26971.msg163705#msg163705 date=1254295951]
Onko muuten tietoa Free Lifen Oy:n tilanteesta? Näytti olevan eilisen Kauppalehden protestilistalla.Ei sinäsä ihmetytä ollenkaan... Ovat monet liikkeetkin huomauttaneet Free Lifen toiminnasta, kun eivät ole maahantuojana saaneet tavaraa Suomeen.

pexi

Konkurssissa.

http://www.ytj.fi/yritystiedot.aspx?yavain=2200868&kielikoodi=1&tarkiste=A0994435BB653508AACC55BC4CB9782A317F6350&path=1547;1631;1678

If we all did the things we are capable of doing, we would literally astound ourselves. (Thomas A. Edison)

Yudi

Harmi, että kaikki "alan" firmat alkavat kaatumaan.  Sad

Ehkä harrastajilla on rahat vähissä, kun tuli otettua vähän liikaa velkaa fantasiatalouden aikaan...

Korpijaakko

[quote author=Yudi link=topic=26971.msg163773#msg163773 date=1254395835]
Harmi, että kaikki "alan" firmat alkavat kaatumaan.  Sad

Ehkä harrastajilla on rahat vähissä, kun tuli otettua vähän liikaa velkaa fantasiatalouden aikaan...Viittaamatta tähän tapaukseen... Ainakin omista harrastusvälinehankinnoista aika iso osa on suuntautunut ulkomaille kun dollari on halpaa ja valikoimat laajoja. Tilaaminenkin on yhtä helppoa kuin kotimaan postimyynnissä ja toimitusajat vain vähän heikkommat.

Voisi kyllä olla peiliin katsomisen paikka kun kotimainen tarjonta vähenee. =/

niilo

Oli kyllä aikoinaan kulttuuriteko Harri Kalliovalkamalta perustaa Free Heels-tyyppinen vuoriliikuntaan keskittynyt erikoisliike. Nykytilanteeseen johtaneita syitä en tiedä, mutta pahalta tuntuu näin varttuneemman harrastajan näkökulmasta. Mukavaa olisi jos kataloogi edelleen kolahtaisi laatikkoon, selkeä menetys ulkoilmaharrastukselle Suomessa.

JuusoJ

täällähän se isoin syy on tullut sille, miksi tuollainen pieni erikoisliike ei ole pärjännyt..

JOS ja KUN samat kamat saa huomattavasti halvemmalla ulkomailta, niin nykypäivänä moni ne sieltä tilaakin ja valitettavasti näistä moni vielä unohtaa sen, että sillä on varmasti vaikutusta myös siihen suomalaiseen yrittäjään... Tietenkin jotkut tämän tiedostavat ja tekevät sen silti..

mutta en usko, että tämä syy pelkästään sai konkurssin aikaan, mutta on kuitenkin yksi merkittävä tekijä tässä asiassa.. Kuitenkin kun ala on näin pieni..

ojasta allikkoon ja vaaralta vuorelle...

NallePuh

Moni ajattelee niin että, se 100 tai 200 euroo, jonka euroopasta ostamalla säästää, on kivempi omassa taskussa kun toisen taskussa..   

Harva taitaa ajatella sen toisin?

JuusoJ

mutta sitten surkustellaan, kun Suomessa yritykset kaatuu..

minä ostan suomesta sen mitä täältä saa lähes tulkoon aina.. muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta..

sitähän ostaa mistä haluaa, mutta pitää muistaa vaan aina, että sillä on seurauksensa eikä kannata missään sitten ihmetellä, että miten niin kävi..

ja harvoin tuotteen hinta suomessa on niin korkea sen takia, että kauppias sen hinnan nostaa korkeammalle kuin esim. saksassa.. vaan kyllä usein syynä on jo pienet markkinat (näissä harrastusvälineissä) sekä hankala sijainti johon tavaroiden roudaaminen on hieman hankalampaa..

ojasta allikkoon ja vaaralta vuorelle...

Shrek

Itse epäilisin että näiden suomen kauppojen hintataso (kaikissa kaupoissa ja joka kaupungissa sama) johtuu siitä kuuluisasta  tukkurien vahvasta määräys vallasta.
Mitä lie vapaata kilpailua se on kun joka putiikissa lapussa lukee lähtökohtaisesti sama OVH. hinta.

JuusoJ

no tukkrui/maahantuoja tähän ehkä myös vaikuttaa.. mutta kyllä niihin hintoihin ihan oikeasti vaikuttaa suomen todella pienet markkinat jos nyt puhutaan esim. kiipeily ja rando sekä tellu kamoista..

ojasta allikkoon ja vaaralta vuorelle...

VilleF

[quote author=Shrek link=topic=26971.msg163866#msg163866 date=1254592705]
Mitä lie vapaata kilpailua se on kun joka putiikissa lapussa lukee lähtökohtaisesti sama OVH. hinta.Shrek, OVH on maahantuojan/tukkurin tuotteelle määrittelemä suositeltava ulosmyyntihinta. Sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa millä hinnalla tuotetta pitää/saa myydä, sillä maahantuoja ei voi sanella jälleenmyyjien ulosmyyntihintoja. Maahantuoja voi vaikuttaa tuotteen ulosmyyntihintaan ainoastaan kauppiaan nettohinnalla. Kaikki muu vaikuttaminen on laitonta.

Tästä on esim. suht tuore esimerkki digiboxien kaupasta kun Topfieldin maahantuoja yritti sanella ulosmyyntihintoja. Oikeuteen meni niin että heilahti.

Se että jokaisen putiikin samassa North Face takissa lukee sama OVH ei siis tarkoita muuta kuin että maahantuoja on antanut tuotteelle suositeltavaksi ulosmyyntihinnaksi vaikkapa 499€.