1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
nilakka
ulkoiluvaatteet tukeville

Ihan mielenkiinnosta vaan kysyn saako mistään vaatteita retkeilyyn D-mitoituksella??

Nuo peruskamat retkeilyliikeissä ei sovi kaikille.
Eikä tukeville...

Ongelmana on mitoitus,joka ei sovi lyhyelle selälle/jaloille.
Eikä pyöreille muodoille...
Esim housujen polvimuotoilut on aivan liian alhaalla...

Itse ostin Haltin housut hintaan 149 euroa,vaan jos joku tietää yleensä vaatteita halvemmalla tumppikokoisille pullukoille,olisin kiitollinen.
Jatkossa varat ei riitä noihin hintoihin......


Kiitos vaan etukäteen!!

Anonyymi

Mulla on ns. persjalkaisena ollut samoja ongelmia, eli sopivien housujen löytäminen on hankalaa. Nimenomaan nuo mainitsemasi syyt, eli polvimuotoilut ei passaa, jolloin lyhentäminen ei ole järkevä vaihtoehto. Sastalta saisi mittatilauksena, mutta hinta pompsahtaa jo valmiiksi kovasta, ja Shelby teke myös mittojen mukaan. Tuollaiset tietty istuisi parhaiten, mutta en ole raskinut moisesta maksaa, krooninen persaukisuus lienee se suurin syy.  :lol:

Ostin juuri Pinewoodin Pursch (meniköhän nimi oikein...) housut, sellaiset joissa vedenpitävä kalvo yltää alhaalta reiden korkeudelle saakka, niitä löytyi D kokoisina. Muitakin malleja ko. mitoituksella on, eikä hinnat ole noissa niin hirveät kuin (itselle) tutuimmissa merkkiretkeilyvaatteissa. Kestävyydestä en vielä osaa sanoa mitään, niin vähällä käytöllä vielä olleet. Katalogia pääsee selaamaan täällä: http://www.cri.fi/cms/