1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
raat0
Atomic Race GS 12 vs Atomic Race GS 12 PB

Elikkä tuli mentyä ostaan tollaset ensinmainitut läpäreet. Onkohan nuo lie kuinka erilaiset vehkeet? Ei oikeen googlekaan tunnu tietävän.

Niin ja minkähänlaisia monoja kannattais haaveilla tollasille sivakoille? Sukset ovat 176cm pitkät ja tykkään laskea lähinnä jyrkkiä kovia rinteitä.

VilleF

Moro, kyseessä taitaa olla sama suksi. PB tulee sanasta Powe Bridge eli on sidealusta nimi ja toisessa tapauksessa sitä ei vaan mainita. Suksi on hyvä kovavauhtiseen suurpuikkatyyliseen laskuun rinteessä. Mikä tuotekoodi sun suksissa on? Löytyy siitä kannasta, A0.....

Monoja ei oikein voi suksien mukaan hankkia, vaan enemmänkin oman jalan muodon ja tarvittavan jäykkyyden mukaan. Jos oikeasti lasket kovaa jyrkällä, niin osta joko kevyet kisamonot tyyliin Atomic RT CS110 tai vastaavasti vähän leveämmät ns. all mountain tyyliset Atomic Hawx 120. Tai jotkut vastaavat jotka sopivat jalkaan.

Eli monoja ostaessa ei kannata tuijottaa merkkiä tai mallia liikaa, vaan sitä mitenkä kenkä sopii omaan jalkaan. Sen jälkeen ku lesti on suunnilleen tiedossa, niin arvot jäykkyyden 80-130 väliltä ottaen huomioon myös oman painosi ja voimasi.

FreeZ

Monoista nyt tärkein on sopivuus omaan jalkaan. Kuljettajan painon mukaan sopivan jäykät kengät vain eli painavempi=jäykempi jne. Kaikilla merkeillä on hyviä vaihtoehtoja joten ei muutakuin sovittamaan mikä sattuu parhaiten Smile

raat0

Kiitoksia vastauksista!  Suksien tuotekoodi on A085000. Joo täytyypä lähtee niitä monoja sovitteleen nuihin kauppoihin. Painoa itellä ei ole kun rapiat 70kg, joten eipä kait vielä kovin kisatyyppistä monoa tarvi hommailla?

Täytyy ehkä ensin kävästä nuilla entisillä flex 50 salomoneilla kokeileen kuhan nää kelit lauhtuu ensin. Laskutaitokaan tuskin on kovin kummosta vielä, kun nää on ekat omat tällaset nykyaikaset sivakat. Mutta yritystä ainakin on luvassa niin maan p3rkl33sti Blum 3

VilleF

Kyseessä on eri sukset, eli toi sun suksi on 176cm junnukisasuksi, eli ns. tallisuksi. Ihan hyvä suksi ja menee erittäin hyvin myös kevyellä aikuisella kovaanki laskuun. Eli hyvä ostos.

raat0

Just... Että junnusuksi. Niitä oli seinällinen siellä liikkeessä ja se myyjä ei suositellu niitä mulle. Mutta kuitenki sitte myi semmoset. :evil:  Minkäköhän ikäsille/kokosille nuoki on mahollisesti sitte tarkotettu?

Noh, toivottavasti ovat tosiaan hyvät meikäläisen käytölle kun menin ostaan viimeinki jotkut. Hyväkuntoset nuo kyllä on, tosi vähän käytetyn näköset.