1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Anonyymi
pyöräilyvaatteet

Millä ajat pyörää kesällä? Suurin osa myytävistä pyöräilyhousuistahan on lyhyitä, mutta toisaalta maastossa tekis mieli käyttää pitkiä ettei mene jalat ihan ruvelle joka lenkillä... eikä itikat syö.



Entäs mitän hyötyä niistä mainosten täyttämistä pyöräilypaidoista on?

Anonyymi

eipä se siellä metässä haittaa mitä sul o päällä, ainoostaan siirtymät mettään ja takas ihmistenilmoille ratkasee... Voihan se marjanpoimija toki katella jos ihan alasti vetelee, ja varmaan persekin menee ruvelle... mene ja tiedä :lol:



Mutta onhan noita sukkiksia ts. pitkiä ihonmyötäsiä ajohousuja - käytä niitä tai sit vaan jotain verkkareita tms. kelistä riippuen, mutta varo ettei oikee lahje lepata -jää vielä rattaisin ja siitä ei hyvä seuraa.



Ja jos keli on lämmin ja metsässä itikoita, laita shortsit ja OFFia, tai AJA LUJAA :twisted: äläkä raavi joka puuta ja pensasta mennessäs... ei sitä ihan umpimettään tartte mennä "pyöräileen", vai



-kovaajaoa!!!

Anonyymi

niin..kesällä pyöräilyyn kelpaa moni vaate...tosin housujen olis hyvä olla hiertämättä...jos ei nauti erityisesti S&M huveista 8)

Anonyymi

Tälläisiä olen hankkinut joskus parit kappaleet:



http://www.globetrotter.de/de/shop/detail.php?&mod_nr=od46301&r=926



Aivan ehdottomat. Kangas on ohutta termo-sellaista. Päälle sitten normaalia shortsia, kuorihousua tms. kelin mukaan

Anonyymi

http://www.globetrotter.de/de/shop/detail.php?&mod_nr=od46301&r=926



Niille, jotka tutustuivat tarkemmin sivuun ja siihen linkitettyyn saksalaisen ystävämme arvosteluun. Olen minäkin heittänyt 60 kilometrin lenkkiä ja ei ole vielä nivuset menneet vereslihalle. Luonnollista tietenkin, että käy ensin persepyykillä, kun lähtee säämiskähousuilla heittämään pidempää lenkkiä.