1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Anonyymi
Goren takuu ulkomailla?

Mulla on alkanut Salomonin gore-kengistä vesi tulemaan aika pahasti läpi ja lueskelin aikaisemmista keskusteluista, että maahantuojalle viemällä asia voi korjaantua. Ainut ongelma on vaan se, että satun asumaan saksanmaalla eikä huvittaisi maksaa postimaksuja Suomeen. Onnistuneeko korjaus Saksan maahantuojan välityksellä?

Anonyymi

sinuna mä veisin sen kengän sinne paikalliseen liikkeeseen ja sanosin saksaksi et laittakaa mono maahantuojalle, olet vaikka ostanut kengät sieltä tai jostain muualta SAKSASTA tai SAANUT LAHJAKSI (sen verran voi "yrittää")... kyllä jos varusteista kovan hinnan maksaa niin pitää saaha palvelua/vastinetta... :lol:Tietty jos kenkäs on ihan kulunut ja loppuunasti kävelty, voi takuun kanssa olla niin ja näin... ns. normaalia kulumista ei tietenkään KUKAAN korvaa, ylllätys :roll:

Anonyymi

Pitäis onnistua ihan paikallisesti. Jos sulla on vielä se Gore-texin mainosläpyskä tallella ( siis se joka oli aluperin kengissä) niin siitä löytyy myös suora puh. numero saksan Goren edustajan puhelinpalveluun. Sieltä sitten neuvovat miten menetellä. Jos läpyskää ei oo jäljellä niin mee johonkin kauppaan kattomaan mitä vaan gore vaatetta tms. ja ko. numero löytyy siinä kiinni olevasta fläbästä.