1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Anonyymi
Reppu 30-40l lasketteluun ja muuhunkin

Uutta reppua ostamassa ja esimerkiksi Deuter Explorer tai Guide kiinnostaisivat, mutta ainakaan netissä kukaan ei mainosta myyvänsä ko. malleja.Joten mistähän löytäisi. Ei viitsis tilata selkään sovittamatta.Saa toki ehdotella muitakin merkkejä/malleja. Vaatimukset:

- EI vetoketjulla suljettava (ylipakattava eikä laukee bäkkärillä)

- Sukset saa sivuille A malliin

HeMa

Lowelta pari mallia (ice-fang, jne Mountainshop myy), Jack Wolskinin Alpine Pack, Pari mallia Karrimorilta (Bomm tai jotain), Arc'Teryx Bora-mallit ja Borea sekä muutama Khamski-malli.

alluzi

Itse ostaisin 'pieneksi' repuksi Jack Wolfskinin Alpine Packin. Paljon kiinnikkeitä ja sopivan kokoinen eikä hintakaan huimaa päätä (130e).

Anonyymi

Osta vääräjalka reppu kun seuraavan kerran meet alpeille, löytyy valikoimaa ja hinnatkin on namit pohjoisen mittapuun mukaan!www.cham3s.com myy varmaankin Guidea, ostin 35-litrasen niiden kaupasta paikan päältä. Hyvä ostos, ainakaan parin viikon käytön jälkeen en keksi suurempia virheitä.-ola

Matti Verkasalo
Käyttäjän Matti Verkasalo kuva

Mun repussa lukee Deuter Explorer, siinä on lumilautakiinnitys-henkselit ja koko hoito vetskarin varassa aukeavassa kansiläpässä. Vielä on kestänyt mukana kun huolellisesti kiristystä varoen sulkee.

Anonyymi

Kiitoksia hyvistä ehdotuksista. Tietäisikö joku mistä Deuterin reppuja vielä saisi. Olen käynyt läpi partiokaupat, murheiluvälineliikkeet ja stockan.Ilmeisesti reppu hankitaan seuraavalta alppimatkalta. Jack Wolfskinia löytyy suomestakin, mutta esim Deuterin Guide 30:stä oli partiokaupassa helmikuussa peräti 6 kappaletta eikä mitään tietoa tuleeko niitä joskus. En kyllä näkemättä ja selkään testaamatta tilaa ulkomailta.

Panda

Olen ollut erittäin tyytyväinen Exploreriin. Kaikki kamat menee omille paikoilleen ja tilaa riittää Camelbakille, sondille, lapiolle, skineille, trekkereille, vaatekerrastolle, murkinalle ja monelle muulle... Muita suositeltavia ovat edellä mainitut JW, Lowe Alpine, Arcteryx ja myös Mammut, Ortovox (Jolta ensi kaudeksi tulossa ihan päteviä reppuja), Black Diamond, Osprey, Marmot, TNF jne. jne. Niitä löytyy...

[b][size=15px]ROCK![/size][/b]

Matti Verkasalo
Käyttäjän Matti Verkasalo kuva

...jos pari vuotta vanhaa Deuter Exploreria haluat selkään sovittaa Helsingin alueella niin laita viesti.

matti.verkasalo@fimnet.fi Wink

Anonyymi

"koko hoito vetskarin varassa aukeavassa kansiläpässä"Tuosta jää sellainen mielikuva, että vetoketju olisi kovinkin suuressa roolissa. Ei ainakaan omassani, jossa vetskari löytyy vain sisäpuolelta "arvotavarataskusta" ja hupun pikataskusta.Kyseessä siis tällainen kapistelma:

http://greatoutdoors.altrec.com/shop/detail/12493/DEU

mek

Katsohan vielä Klättermusen Gungner 40 tai 50 l. Rullattava sulku, nopea, vesitiivis ja idioottivarma. Eri varusteluvaihtoehtoja kiipeilyyn, laskemiseen ja retkiluisteluun. Laatu erinomainen ja materiaalit kestävät isältä pojalle. Ainut huono puoli on hinta. Itselläni on ollut 6 vuotta pienempi malli Ratarosk ja olen siihen todella tyytyväinen. Istuu kuin valettu ja on kuuden vuoden kovan käytön jälkeen vielä uuden veroinen.www.klattermusen.seSuomessa myy Helsingissä ja Kangasalla www.freeheels.fi.

No pain, no gain...

Anonyymi

Quote:
Katsohan vielä Klättermusen Gungner 40 tai 50 l. Rullattava sulku, nopea, vesitiivis ja idioottivarma.


Mites Deuterit vedenpitävyyden osalta? Huomasin äskettäin että Haglöfsin Tight Pro ei ainakaan vedenpitävyydeltään ole kovin kummoinen, eli löytyykö muita vedenpitäviä kuin Klättermusen?

Anonyymi

no se tight on juurikin täysin vetskarin varassa, en tajua miten jotkut moisessa kassissa uskaltaa kamojaan rahdata muualla kuin kaupungissa.

hyvin se on kyllä koulureppuna kestänyt kun aina välillä muistaa puristaa vetskaria pihdeillä kasaan....

mek

Klättermusenkaan ei ole 100 % vesitiivis, mutta toki huomattavasti tiiviimpi kuin vetoketjulla suljettavat. Ratarosk pitää kokemukseni mukaan kaiken sateen, mutta uida sen kanssa ei voi. Klättermuseniin saa lisävarusteena sisäpussin, jossa on "hitsatut" saumat, sen kanssa täysin vesitiivis.

No pain, no gain...

Anonyymi

Sattui eilen silmään eräässä retkeilykaupassa 30 litrainen Deuterin Explorer. Ennen en ole tuollaista reppua nähnyt, eikä sellaista deuterin sivuiltakaan löytynyt.Kyseessä oli aivan eri peli kuin 35 litrainen malli. Kangas huomattavasti kevyempää materiaalia, suksilenkit aivan ahtaat ja onnettomat narut, lantiovyö sellaista verkkoa, pehmusteista ei tietoakaan. Tiedä sitten mistä tuollaisen olivat löytäneet. Jonkinlainen lumikassi sen kuitenkin oli ilmeisesti tarkoitus olla, sillä lumilauta/kenkäpaikkakin oli jopa kokonaan kumitettu (toisin kuin 35 litraisessa)

Anonyymi

Ostin sitten Jack Wolfskinin Alpine Packin.Kuiva harjoitteluna laitoin reppuun tyypillistä kamaa kuten välivaatetta, EA-pussin ja vettä 1,5l ja sukset kiinni. Koska tavaraa repussa suhteellisen vähän enkä jaksanut kiristää ylhäältä tappiin, niin kapeahkot sukset (xscream series) heiluivat hieman eteen-taakse suunnassa. Sivusuunnassa ei mitään ongelmia. Pakkaamalla repun paremmin pitäisi helpottaa.Käytän reppua nyt kesällä jonkin verran toivottavasti talvella enempi ja oikeissa olosuhteissa (puuteria ja aurinkoa). Biggrin Kertoilen sitten mitä pidin vehkeestä.