1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
J Tähti
Ulkomailta tilattua kamaa

Mikäli on kokemuksia asioista kuten: minkälaiset postikulut, tullin suhtautuminen, toimitusaika jne. Tarkoitus olisi tilata setti frendejä Barrabesilta (ilm. Espanja). Kiitos ja anteeksi :shock:

Kim Öhman
Käyttäjän Kim Öhman kuva
Lauri

Ainakin Barrabesiä voin suositella lämpimästi. Tilattiin sieltä just trädikamaa. Keskiviikkoiltana pistettiin tilaus vetämään, torstai aamuna oli postilaatikossa vahvistus että tilaus on lähteny, perjantai aamuna tuli DHL:n poika paketin kanssa kotiovelle ja sano "Ole hyvä".Aika helvetin nopeeta toimintaa, itelläni kesti kauemmin odottaa reppuani Summitsportsista tänne Tampereelle SmileVeroja hintoihin lisätään se 16% joka tulee ilmi Barrabesin tilauskaavakkeissa kun laskee loppusummaa. Toimituskulut ovat ilmaset jos tilaus ylittää, olikohan se nyt 300e summan.Ei muuta kun tilaus vetämään Barrabesiin, luotettava ja hyvä palvelu!

www.patagonia.fi - Helmikuu 2007

Anonyymi

kantsii miettiä missä sitä luottokorttinumeroaan näyttää, ainoan nettioston tein barrebesista ja about vuosi sen jälkeen malesiassa joku oli ilmeisesti kloonikortilla tehnyt 6kpl beauty-ostoksia (itse olin tapahtumahetkellä suomessa). Ei näillä ehkä mitään yhteyttä ole kun voihan se kortin numeron napata takahuoneessa vaikka naapurin pizzapaikan hosepepe. Anyway, pankki maksoi viulut mutta ollaan silti varovaisia siellä.sano siis ei lakupekoille.. pk-seudulla on viikon aikana siirtymässä pari retkeily/kiipeilypuotia varastomyyntiin, ja jäljellä on kohta enää mosho, tavallaan romanttista, eikö vain? Vaikka huonoa palvelua joskus saakin, niin onhan niitä kamoja kiva käydä paikan päällä hipelöimässä ja testaamassa