1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Anonyymi
Meindl island ladyt....

aivan paskat. 2 vuotta käytetty ( 90%:sesti kaupunki käytössä) ja nyt valskaa vettä sisäsyrjän kumista. Sanokaa nyt mitkä kengät ostan että kestäisivät edes city käyttöä

PasMak

Meindeleiden historiaa myös omalta osaltani.

Mulla toimineet Islandit erinomaisesti ja olleet todella kovassa käytössä nyt 4vuotta.

Vaimollani oli Lady malleissa sama ongelma, mutta sai uudet tilalle kun vei takaisin liikkeeseen = lähti maahantuojalle ja tuli tilalle uudet.

Sen jälkeen toimineet erinomaisesti myös. (4vuotta).

Itselläni oli ennen Maindeleitä Raichlen kengät, toimivat 2 vuotta hyvin ja sitten alkoivat kerralla vuotaa kaikkialta alasaumoista = takuu ei korvannut uusia tilalle......Taitaa kaikissa kengissä olla noita vuotavia parejakin liikenteessä.Jos kuitti on tallessa kokeile ihmeessä takuuseen = goren takuu on pitkä!

Anonyymi

Kuinka kauan olit käyttänyt kenkiä, kun sait uudet tilalle? Soitin nimittäin maahantuojalle ja "tuotteilla on 1 vuoden valmistus ja materiaalitakuu." juuri tuli 2 vuotta täyteen. paskan myivät.

Anonyymi

Onko samaa ongelmaa naisten Hanwagien kanssa?

PasMak

HEmmi wrote:
Kuinka kauan olit käyttänyt kenkiä, kun sait uudet tilalle? Soitin nimittäin maahantuojalle ja "tuotteilla on 1 vuoden valmistus ja materiaalitakuu." juuri tuli 2 vuotta täyteen. paskan myivät.
Kenkiä oli käytetty noin 2 vuotta.

Meni kuulemma sen piikkiin, että gorevuosi = goren takuu.

Huonolta kengissä näyttää jos 1vuoden takuusta tulevat noin kiinni pitämään, kuitenkin kenkiäkään ei tosiaankaan viitsisi ostaa joka vuosi uusia kun eivät mitään halpoja kuitenkaan ole!

Anonyymi

Jjoo.. Jos tuotteessa on virhe, joka on osoitettavissa ei takuun päättyminen poista myyjän vastuuta. Takuu on valmistajan antama kuluttajan oikeuksia lisäävä vapaaehtoinen sitoumus.Virhettä arvioitaessa tuotteen odotettava käyttöikä korreloi jossain määrin hinnan kanssa. Jos argumentteina myytäessä on ollut korkea laatu ja kestävyys, ja tämän vuoksi hintakin on korkea, täytyy se tuotteesta ilmetä myös käytössä.Se, onko ns. citykäyttö vaelluskengälle yhtään kevyempää kuin maastossa tallustaminen. onkin eri juttu. Joillakin vaelluskenkä kestää kymmenet vaellukset, joku kävelee joka päiväiset askareensa ainoissa kalliimmissa kengissään, kun on hyvät..Onko käytetty sukkia siten kuin vaelluskengissä yleensä muutamat päällekkäin vai sukkuloitu pitkät kynnet kalvossa. Mistäs minä tiedän.. Myyjää tai valmistajaa tällaiset asiat tietysti kiinnostavat. Kyllä kengät rikki saa joko tarkoitusen vastaisella käytöllä tai/ja huonolla hoidolla. Näitä tapauksia heillä ei ole intresseissä maksaa.Jos olet sitä mieltä että tuotteessa on virhe, ja vika ei ole sinusta/virheellisestä käytöstä tai puutteellisesta hoidosta johtuva, palauta kengät liikkeeseen ja vetoa myyjän virhevastuuseen. Pakko heidän on asia selvittää.

Anonyymi

tjooh.... eipä taida myyjäkään paljon korvaansa lotkauttaa, kun maahantuojankin asenne oli edellä kuvattu. Kiinnostus asiakkaaseen loppuu kun tuote on saatu kaupaksi. :xKuinkahan nuo Han Wagit kestäisivät, kun pitäisi uudet saada, reissukin lähestyy ja nykyisistä kengistä ei ole edes äyskäreiksi.