1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Rauno
Jäykkäpohjaiset kengät naiselle?

Hakusessa olisi jonkinlaiset 'all-around' kengät naisen jalkaan. Niillä pitäisi olla kohtalaisen mukava kävellä, mutta pohjan pitäisi olla sen verran jäykkä että jääraudatkin pysyisivät kiinni. Itselläni on vastaavaan

käyttöön Meindlin Makalu Pro:t.Toivottavia (muttei pakollisia) ominaisuuksia olisivat:- Gore-tex tmv. kalvo

- urat pikakiinnittelisille raudoille

- vähän painoaOsaatteko suositella jotain mallia?

Anonyymi

Onko tuollaisia?Luulin, että on vaan sellaisia, joilla ei ole kiva kävellä ja jotka painaa paljon, mutta jäykät jääraudat toimii hyvin (la sportivalta löytyy jos niitä enää suomesta saa kun maahantuonti meni sinne metsästyskauppaan eli boreukseen), ja sitten on kenkiä jotka kevyitä ja mukava kävellä mutta jääraudat ei kovin hyvin toimi (kuten meindl island lady).

Anonyymi

la sportivoita saa www.hantaurus.fi kaupasta, mullakin olis yhdet vähän käytetyt makalu new, koko 40 tai 41 myynnissä, 50 euroa

Anonyymi

Joo saahan la sportivaa hantauruksen kaupoista tai siis esimerkiksi boeruksesta, mutta ainakin meidän paikallisessa kaupassa oli vaan jotain pitkävartisia metsästyskenkämalleja, eikä ollenkaan niitä vuoristopopoja. Elikkä voi olla ettei enää suomesta saa la sportivan vuoristokäyttöön sopivia haikkareita.

Rauno

Nuo Speden La Sportivat voisi olla ihan ok kokonsa puolesta.Kavereilla olen sellaisia katsellut, ja vähän arveluttaa se miten nuo nauhoituksen niitit on vedetty läpi koko kengästä. Tuleeko niiden niittien kohdalta helposti vesi läpi? Kastuuko niissä jalat lumessa pluskeleillä?Onko jollain kokemuksia jäärinteiden kaupuamisesta esimerkiksi noilla Island Ladyillä?

Lucifer

Rauno wrote:


Onko jollain kokemuksia jäärinteiden kaupuamisesta esimerkiksi noilla Island Ladyillä?
Tyttöystävällä on tuollaiset, ja ollaan jonkun verran liikuskeltu alpeilla. Kyllä tuollaisiin urattomiin kenkiinkin saa ihan ok rautoja esim Charlet Moserilla on hyviä (vaikka Barrabesilta). Ei ne mitkään superjääkiipeilykengät ole mutta vähän iisimpään vuoristotouhuun ok. Kalvo noistakin on tosin parissa vuodessa jo puhki mennyt. Uusia vähän katellaan. Tälläkin hetkellä tosin on menossa jossain päin Tirolia ne jalassa (tai no ei nyt yöllä mutta kuitenkin).

Lux F.