1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
JHS
TNF Himalayan Mitt vs. Haglöfs Insulated Mitten

Kaipaisin kokemuksiin tai materiaalianalyysiin perustuvia kommentteja siitä, kumpi seuraavista on erityisesti lämmöneristyskyvyltään parempi tumppu. Parempiakin varmasti löytyy, mutta jos näistä pitää valita, kumpaa suosittelette ja miksi?

The North Face Himalayan Mitt
http://www2.thenorthface.com/opencms/opencms/tnf/gear.jsp?site=AP&model=ACXU

Haglöfs Insulated Mitten
http://www.haglofs.com/fi-fi/tuotteet/vaatteet/kalusto/accessories/unisex/insulated_mitten_fi-fi.aspx

masu
MAZCU

Noi nortit on varmasti lämpimämmät, mutta kastuttuaan untuva on hidas kuivattaa. Eli jos noista kahdesta olis valittava kallistuisin kyllä ennemmin tohon haggigsen suuntaan.

Mutta kuten edellä jo mainittiin hestrat rokkaa.

JHS

Meinaatko että sisältä päin hien aiheutta kosteus olisi se ongelma? Vai että jos lumisena joutuu lämpötilaan missä lumi sulaa ja gore ei estäisi kastumista ulkoakaan?

"Gore Windstopper fabric blocks out the iciest of blasts while allowing moisture to be wicked away, leaving hands clam-free and comfortable."

Keskeisin käyttötarkoitus on kylmimpien päivien resorttilasku, jossa mulla ei ainakaan oikein koskaan pääse hiki yllättämään. Hestra varmaan on paras, mutta tosiaan nyt valitaan näistä.

Raid

Ite kans käpistelin pari viikkoa sitten kaikkia kolmia edellä mainittuja.
Ostin Hestrat, koska niistä saa sisähanskat pois ja ne oli yleisesti ottaen robustimman oloiset. Ja halvimmat.

Nortit oli kaikkein lämpimimmän oloiset. Mutta ne on myös sellaista silkinohutta makuupussikangasta, en uskonut niiden selviävän luvassa olevast käytöstä, joka sisälsi mm. puuhommia mökillä.

b3

[quote author=Raid link=topic=39640.msg201195#msg201195 date=1329741249]
Ite kans käpistelin pari viikkoa sitten kaikkia kolmia edellä mainittuja.
Ostin Hestrat, koska niistä saa sisähanskat pois ja ne oli yleisesti ottaen robustimman oloiset. Ja halvimmat.


Mulla on ollut noi Hestrat vuosia, sisähanska on vähän kulunut mutta löysin sopivat uudet. Ulkohanskassa ei ole muuta vikaa kuin että valkoinen on muuttunut "luonnon valkoiseksi" tai harmaaksi. Hanskassa saumat yms. täysin ehjät. Olen aina välillä (= kerran vuodessa) laittanut nahkaan vähän öljy, kenkärasvaa tai vastaavaa. P

teha
Käyttäjän teha kuva

masun ja b3:n kanssa samaa mieltä..

Eli hurjasti ääniä Hestran kamppeille.. (myös meidän perheen kaunokainen äänestää näitä)..

Itellä tosin edelleen halpuustarjouksesta löydetyt Levelin "lauta"-tumput käytössä, kahdet kun sai yksien hinnalla, niin kuluminen on hidasta.. Sisäsormikkaat saa irti ja päällä kohtuu kestävät tumpulat..

  Teha

Pääasia, että on hauskaa.. =)