1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
HUTTA
XXL.NO???

Ei oikein tuota vastauksia nuo erilliset nettikauppa - keskustelut joten tehdäänpä ihan uusi aihe. Onko kellään kokemusta XXL.NO nettikaupasta.

Olen metsästellyt tiipii mallista telttaa jo pidemmän aikaa ja tuolla xxl.no:ssa on Helsportin Varanger niin halpa että epäilyttää. Käykään vaikka vertaamassa Outnetin tahi varustenetin hintoihin.

Matts

Ovat ihan OK putiikki kuulemma. Mutta eivät toimita suomeen.Itellä on pläninä tilata ahkio tuolta tuonne haaparannan puolelle ja hakia se sieltä. Tulee meinaan hieman halvemmaksi kuin mitä kotimaisista.

Dunno kuka tässä vetää välistä, mutta esmes partioaitta haluaa samasesta ahkiosta 1200e mikä irtuaa tuolta 500e:lla  :shock:.

Markku Jussila

Yleisemmin XXL:stä:

Lehtijuttujen mukaan XXL olisi tulossa Suomeenkin. Mutta niiden jonkin aikaa sitten olleiden juttujen jälkeen XXL:n Suomeen tulossa on kyllä ollut täysi radiohiljaisuus.

XXL on aika mielipiteitä jakava puulaaki. Vetävät aika agressiivista kasvulinjaa. Esim. Tromssaan uutta isoa liikettä uuteen isoon kauppakeskukseen avatessaan uhosivat kovaan ajavansa keskustan pikkukaupat konkurssiin. Sen seurauksena monet tromssalaiset päättivät suosia kalliimpia pikkupuoteja ja vältellä halpaa hintaa korostavaa XXL:ää.

Zache

Uutta uutisvirtaa XXL-outdoorketjusta. Saa nähdä mitkä ovat seuraamukset suomen pienillä markkinoilla.

http://wearexxl.com/xxlfi/


Markku Jussila

Hesarissa oli XXL:n työpaikkailmoitus ison lippulaivaliikkeen myymäläpomon pestistä. Myymälän lokaatio kerrottiin siinä tarkkuudella Pääkaupunkiseutu. Tietääkö joku tarkemmin mihin XXL tuota ekaa isoa liikettä on avaamassa?

Zache

Tässä kauppalehden uutisointia. Ei mitään tarkempaa tietoa XXLn suunnitelmista.

http://www.kauppalehti.fi/etusivu/uusi+urheiluketju+suomeen+-+xxl+avaa+ensi+vuonna/201304401637

varg62
Käyttäjän varg62 kuva

Tulossa on tänne,mutta tuskin tääksi kesäksi ehtii.Norjassa on muuten aina kaikki kodat halvempia sillä ei ne käytä telttoja juurikaan.Kaikilla on nuo kotamalliset majoitteet niin metsästysreissuilla kuin muutenkin ja siksi halpoja koska menee paljon.Osa tehdään kokonana norjassa myöskin ja norskit maksaa vaikka enemmän,kun on kotimaista laatua.Itsellä oli Helsportin Varanger ja maksoin siitä 500€ kun suomen hinta oli samaan aikaan 790€ eikä ollut edes tarjous.Hain itse norjasta kun siellä aina käyn.

Börje

Noniin, homma on nyt siis virallista: Eli kyseinen kioski tulee Vantaan Tammistoon Gigantin ja Bauhausin väliin. Perustukset käynnissä, valmistunee helmikuussa... (tai siis keväällä 2014)

PeeTee

Tuleeko Tammiston Retkiaitan viereen?

Miten XXL:n kaavailema yli 5000 m2 suhteutuu nykyisiin Suomen retkeilykauppoihin? Onko reilusti nykyisiä isompi vai vain samankokoinen kuin suurimmat nykyiset (olisiko Tampereen Prisman retkeilyosasto toistaiseksi Suomen suurin retkeilykauppa)?

Börje

[quote=peetee]

Tuleeko Tammiston Retkiaitan viereen?

Miten XXL:n kaavailema yli 5000 m2 suhteutuu nykyisiin Suomen retkeilykauppoihin? Onko reilusti nykyisiä isompi vai vain samankokoinen kuin suurimmat nykyiset (olisiko Tampereen Prisman retkeilyosasto toistaiseksi Suomen suurin retkeilykauppa)?

[/quote] Ei tuu Retkiaitan viereen. Gigantista seuraava tontti Vantaalle päin Helsingistä katsottuna. Raksa näkyy Tuusulantieltä (on sen varressa). En voi ottaa kantaa tuohon seuraavaa kysymykseen.. Smile

VilleF

Tulee myös Ouluun

KAP

Onko Suomen liikkeiden avaamisen aikataulu tarkentunut?

Nyt keväällä pitäisi aueta liikkeitä pk-seudulle:

http://www.xxl.fi/myymalat-ja-yhteystiedot/

Jokohan Tammiston liike on kohta avauskunnossa?

 

Raid
KAP

Ok, niinpä näkyy olevan aikataulut valmiina.

Tammisto siis avautuu ennen pääsiäistä. Toivottavasti laittavat hinnoittelussa kampoihin näille suomalaisille kartellifirmoille...

Korpijaakko

[quote=KAP]

Ok, niinpä näkyy olevan aikataulut valmiina.

Tammisto siis avautuu ennen pääsiäistä. Toivottavasti laittavat hinnoittelussa kampoihin näille suomalaisille kartellifirmoille...

[/quote]

Kartelleja voi toki olla, mutta näyttäisi suomalainen sportti-kauppa olevan huomattavasti hajanaisempaa kuin päivittäistavarakauppa (yllä linkatusta Hesarin artikkelista):

K-ryhmä hallitsee urheilukauppaaSuomen urheiluvähittäiskauppaa hallitsee K-ryhmä noin 35 prosentin osuudella. Ryhmittymään kuuluvat ketjut Intersport, Kesport, Budget, Citymarket ja Anttila.Prismalla on runsaan kymmenen prosentin osuus ja Stadiumilla ja Sportialla kummallakin noin seitsemän prosenttia. Muut ovat pienempiä.

Saruska

Huomenna näyttäisi olevan avajaiset, avajaistarjoukset vaikuttaa ihan hyviltä mutta muutoin hintataso melkolailla normitasoa. Siis mitä verkkokauppaa katselin..

KAP

Tulipa jokunen viikko sitten käytyä tuolla Tammiston myymälässä kun olin siitä vierestä ohikulkemassa. Eipä tuo kauheasti vakuuttanut. Talon omaa halpakrääsää on kyllä paljon tarjolla, mutta vakavammasti otettavien merkkien tuotteet on saman hintaisia kuin muissakin kaupoissa. Eli ei tuonne kannata kovin pitkää matkaa tehdä...

kiemura

Ei kai niitä merkkituotteita voi mitenkään maagisesti sen halvemmalla myydä kuin kilpailijatkaan.Käy kyllä sääliksi pienliikkeitä, jotka häviää kokonaan katukuvasta, jos ei nettikauppojen takia, niin näiden jättimäisten kansainvälisten ketjujen toimesta. 

Börje

No en tiiä minkälainen soppari XXL:llä on The North Facen kanssa, mutta aika naurettavan halvalla noita duffeleita sieltä saa. Ja Norjassa vielä kympin-pari halvemmalla. Että jos TNF:n duffelia kaipaa, niin edullisimmin tuosta kioskista niitä saa...

Muita edullisia outdoor-hommia siellä ei taida ollakaan.

nilakka

Mua ei paljon auttanut edes XXL-myymälässä käynti...

Meinaan vaatekoot ei siittä paljoa kasvaneet...

En siis vieläkään löydä retkeilyretkuja itselleni,sillä olen lyhyt ja tukeva...

Turhaa tauhkaa siis omalle kohdalle...