1 viesti / 0 new
puurajalla
Cumulus makuupussi Puolasta

Tervehdys,
Uutta makuupussia etsiessäni tein taustatyötä ja törmäsin Relaa- sivustolle. Täällä mainittiin makuupussivalmistaja Cumulus. Tuotetta kehuttiin sen verran, että meni tilaukseen seuraava pussi:
http://www.sleepingbags-cumulus.com/Mysterious-Traveller-700,down-sleeping-bags,45.html

Pussin maksoin netissä 8.5.2012 ja tänään 29.5.2012 paketti tuotiin kotiovelle. Jos tiedossa ei olisi ollut pitkähköt toimitusajat mainittuna keskusteluissa olisi oma pinna ja usko jo mennyt.  Viikko sitten tuli s-postissa ilmoitus, että pussi on lähtenyt matkaan.

Käyttökokemuksista en pysty vielä luonnollisesti kertomaan muuta kuin, että olohuoneen matolla on pussin sisällä maattu. Kyseinen Mysterious Traveller 700 maksimikäyttäjäkoko on 190 cm kun oma pituus jää tuosta viisi senttiä. Jos nyt saisi valita niin pussiin kaipaisi viisi senttiä lisää pituutta siinä vaiheessa kun kiristimet laittaa kiinni loppuun asti. Yhtään tyhjää tilaa ei jää pään ja jalkapohjien ulkopuolelle. Leveyttä hartioiden kohdalla on sopivasti vaikka en ole ollenkaan luisevan laiha. Jalkatilassa on hyvä muotoilu. Pohja on ikäänkuin pyöreä, ei lituskainen.

Aiemmat makuupussit ovat olleet kuitupusseja. Halusin syksyn reissua varten nimenomaan untuvapussin sen pienen pakkauskoon vuoksi. Mukana tulee reiluhko säilytyspussi, ehkä n. 35cm x 60 cm. Kuljetuspussi on todella tiukka ja tietenkin pieni aiemmiin kuitupusseihini verrattuna. Vetoketju jännitti heiman koska sitä oli joissakin nettikeskusteluissa parjattu. Tarkasti kiinni tai auki vetämällä ei kanitellut mutta rakenteesta on nähtävissä että kangasta voi jäädä väliin jos huolettomasti vetelee.

Näkemäni perusteella sain hyvän ja laadukkaan makuupussin. En ole gramman viilaaja. Pienempäänkin tilaan meneviä pusseja Cumuluksellakin on tarjolla mutta tämä konsepti palvelee minua ja tarpeita hyvin.

Pussi kotiinkuljetettuna maksoi 222 euroa.
Puolan nettimarkkinat on nyt sitten koeponnistettu ja toimivaksi (luotettavaksi) todettu.
Linkistä näet tarkemmat speksit makuupussista valmistajan sivuilta.