1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Anonyymi
nallo gt vai nammatj gt

Eli lyhyestä virsi kaunis: kumman hankintaa suosittelette?Nallo lienee hieman ahtaampi, mutta onko ero iso? Lisäksi Nallon ilmanvaihto mietityttää...-P-p.s. Rahasta homma ei ole kiinni... koska sitä ei ole! 8) ELikkäs kumpikin malli on niin kallis, että jollain satasen hintaerolla ei sit oo enää merkitystä.

Anonyymi

Itse omistan kyseisen mallin, sopii paremmin ympärivuotiseen käyttöön.Kangas kestävämpää, pohja kestävämpi, kaaria enemmän, kiinnityspisteitä enemmän, tuuletus yläräppänöistä, voi tehdä ruuan apsidissa. Biggrin

Lucifer

Anonymous wrote:
Eli lyhyestä virsi kaunis: kumman hankintaa suosittelette?Nallo lienee hieman ahtaampi, mutta onko ero iso? Lisäksi Nallon ilmanvaihto mietityttää...

Käyttötarkoitus? Retkeiletkö talvisin?Muistaakseni sisäteltat ovat saman kokoiset (2:et 220*130 cm) ja apsidissa 5 sentin ero (180 vs. 185 cm). Nallossa ei ilmanvaihto ole yhtä hyvä kuin Nammatjissa (tuntuu juuri talviominaisuuksissa). Painoerot ovat sitten suuremmat, johtuen juuri noista vieraan esittämistä syistä (2,1/2,5 vs. 2.9/3.5).

Lux F.

Anonyymi

Retkeilen pääasiassa kevät-syksy -välillä, mutta teltan pitäisi toimia myös talviolosuhteissa.Paino ei ole ongelma, kilon heitto ei haittaa. Lähinnä tuo ilmanvaihto tuntuu nyt Nammatj'ssa hyvältä pointilta, ei vain talven vaan esim sadesäiden sisäkokkailun vuoksi.Nammatjissa on myös samanpituisen kaaret (kaikki kolme), onko tällä oikeesti merkitystä pystytyksen helppoudessa?-P-

Lucifer

Anonymous wrote:
Retkeilen pääasiassa kevät-syksy -välillä, mutta teltan pitäisi toimia myös talviolosuhteissa.Paino ei ole ongelma, kilon heitto ei haittaa. Lähinnä tuo ilmanvaihto tuntuu nyt Nammatj'ssa hyvältä pointilta, ei vain talven vaan esim sadesäiden sisäkokkailun vuoksi.Nammatjissa on myös samanpituisen kaaret (kaikki kolme), onko tällä oikeesti merkitystä pystytyksen helppoudessa?

No jos painolla ei ole mitään merkitystä niin mitä sä enää mietit, se on Nallon ainoa meriitti Nammatjia vastaan?

Lux F.

Anonyymi

onhan sillä kaarten samanmittaisuudella merkitystä, pystytys on nopeampaa ja varsinkin jos useampi ihminen säätää siinä menee silti oikeat kaaret oikeisiin paikkohin. nammatj gt:ssä olen kesälläkin keitellyt sisällä kaasukeittimellä milloin tuulen, sateen, itikoitten takia... en varmaan keittelisi jos siinä ei olisi tuuletusräppänää. absidissakin.

Anonyymi

Nammatjin omistajana sanoisin, että ehdottomasti Nammatj. Nallo on kevyempi ja halvempi. Kaikessa muussa Nammatj on parempi eli todellinen 4-vuodenajan teltta myös puurajan yläpuolella.

Anonyymi

Mitenkäs vertailisitte Tarraa Nammatj GT:hen? On varmasti hiljaisempi, mutta ison absidin puute varmasti ahdistaa ainakin kehnon kelin ruokailuissa...Katselin tuossa vkonloppuna Keron GT:tä (numeroa en muista) parjatussa Partioaitassa (ei hätää en ostanut mitää, mutta myyjät näyttikin ihan mulkuilta) ja se on VALTAVA teltta.

Lucifer

Henkka wrote:
Nammatjin omistajana sanoisin, että ehdottomasti Nammatj. Nallo on kevyempi ja halvempi. Kaikessa muussa Nammatj on parempi eli todellinen 4-vuodenajan teltta myös puurajan yläpuolella.
Nimenomaa siis jos yhden teltan aikoo omistaa. Itsellä on talvi/vuoristo-teltta ja sitten Nallo 2 GT vaeltamista varten. Best of both worlds niinku sanotaan Wink

Lux F.