1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
MPK
Käyttäjän MPK kuva
Kypärä / integroitu visiiri

Hei

Onko foorumilaisilla käyttökokemuksia kypäristä (Bolle, Dainese, Osbe jne.) joihin on integroitu visiiri? Mitä ilmeisimmin näkökenttä on laajempi kuin perinteisillä laseilla, ja alle mahtuvat jopa silmälasitkin. Pysyvätkö silmälasit auki vai huurtuvatko ne? Tuottaako visiirin alareuna häiritsevän pyörteen? Mieli tekisi, mutta sika ja säkki ilmiö hiipii mieleen...

jaksu

On ne ainakin ihan helvetin mageen nakosia. Muista ostaa peililla!

Approved by Syltty & Maverick

MPK
Käyttäjän MPK kuva

No niin on, ihan sairaan mageita! Ja toi silmälasijuttukin on ihan vaan puolisoa varten  Biggrin

b3

Alpeilla erottaa naapurimaan, siis itäisen; laskettelijan muusta joukosta just tosta laitteesta. Olen joskus miettimyt miltä tuntuisi kaatua tollasen kanssa pyydassa. Varmaan aika piristävältä, meinaan naama viilenis.

MPK
Käyttäjän MPK kuva

Kypäräänhän pitää liimata iso Norjan lippu  :lol:

HOJO

Mä olen kanssa huomannut, että itänaapurit käyttää noita yleisesti Alpeilla ja Suomessakin. Oisko Top Gun lyönyt siellä läpi viime aikoina.. Eli jostain Moskovan gearikaupoista noita voisi löytyä.

Tällä mallilla vois päästä kovaakin.

Kuvat: 
Raid

Italiassa tuntuvat olevan jonkinlaisessa suosiossa paikallisväestön keskuudessa.

Ice Man

Mankkaan Suksihuollossa tais olla joku Bollen tai vastaava myynnissä.
Jos hommaatte niin ehdottomasti pitää saada custom maalauksella, esim. TopGun

HOJO

Pakko vielä hehkuttaa tätä juttua vähän. Custom-maalattuna mä haluaisin tollasen Hellacopters-mallin. Oiskohan pojat menossa heli-skihin?

Kuvat: 
jake z

Joko joku palstalainen on kokeillut visiirikypärää?

KalleW

[quote=jake z]

Joko joku palstalainen on kokeillut visiirikypärää?

[/quote]

Yes, tuollainen Bolle tuli ostettua kun tavallisten koppalasien kanssa tuli iho-ongelmia....Testiä takana viikko alpeilla kauniissa kelissä, ja toinen kotimaassa vesi/lumi/räntäsateessa, Bollen tummempi lasi on hyvä alpeilla ja keltainen kotimaassa. Toistaiseksi ei huurtuminen ole ollut ongelma, mutta kunnon pakkaskelit on vielä kokeilematta. Lumisateella sisään saattaa tulla hiutaleita ilmavirran matkassa. 

Eniten kypärässä arveluttaa muovisen visiirimekanismin kestävyys pitkässä juoksussa.

Petri Pyykkinen
Käyttäjän Petri Pyykkinen kuva

Silmä-/aurinkolaseja käytän kokoajan ja kapeaan & pitkään päähän on vaikea löytää istuvaa kypärää, joten vuosi sitten Itävallasta onnistuin löytämään kypärään asennettavan SH+:n visiirin (valmistus on kait lopetettu).
Runkomekanismi on metallia, joten rakenne on tukeva. Pleksin alareunassa on tiivistekasvoja vasten joten viima ei tule silmille tai jos haluaa pientä lisä tuuletusta pään hikoillessa on visiirin säätö tukeva ja helppo säätää yhdellä kädellä.
Käy lähes kaikkiin kypäriin, pieni (2cm) lippa ei haittaa. Kokeilin BELLin fullface-MTB kypärään, niin siinä on otsa liian korkealla kunnon istuvuuden saamiseksi!
Itsellä on tummapeili pintainen, mutta haluaisin iltamäkeen kirkkaan irtopleksin (50 €) jota ei ole kait enään missään www-maailmassa saatavilla
(oli http://www.tennisman.de/hersteller/sh/ersatzglas-fuer-skibrillevisier-vi...) 8)

Valmistajan sivu
http://e-shop.shplus.com/visor-e-go_14/GA7010900000000_sh--visor--e-go-l... 

Paras esittely mallista:
http://www.tennisman.de/hersteller/sh/skibrillevisier-visierbrille-visor...

Täältä voi vielä saada koko visiirin:
http://www.skiline.cc/shop/gear/shplus.html
 

Kuvat: