1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
lintsi
Warmpeacen untuvapussit

Hei,Onko sinulla kokemusta Warmpeacen untuvapusseista? Varsinkin Viking-mallit ja Moon 500 ovat kiikarin alla. Tarkoituksena olis saada kestävä kevät- ja syyskäyttöön (ehkä alkutalvi) käyttöön tarkoitettu pussi, joka pakkaautuu riittävän pieneen tilaan ja painaa alle 1,5 kg. Reissut ovat kestoltaan kolmesta seitsemään päivää. Noin 30-40 yötä vuodessa. Vertailussa on ollut Joutsenen pussit. Kysymys onkin, että kannattaako Joutsenesta maksaa se erotus, vai ajaako Warmpeace asian?

Lucifer

Warmpeace tekee (IMHO) hinta/laatu-suhteeltaan varsin erinomaisia pusseja. Omani (viking 900) on ollut melko ahkerassa käytössä vajaan 4 vuotta eikä mitään ogelmia ole ollut. Talvivaelluksella käsivarressa nukkui mukavasti iglussa, tuvassa ja lumiluolassa. Kesällä teltassa oli vähän enemmän sellaisena peittona. Olen käyttänyt aina Cocoonin Coolmax makuupussilakanaa. Tyttöystävälle ostin kesäpussiksi Traveller 400:n. eikä siinäkään mitään ongelmia. Perheessä on tosin Joutsen 1000:kin eikä todellakaan mikään huono pussi sekään. Luulisin että Moon (kevyt!) olisi sopivampi käyttöösi, ostaisin itsekkin sen tai Joutsen 1000 jos 3-vuoden ajan pussia katselisin.Mielestäni kyse ei ole laadullisesta erosta niinkään vaan lähinnä hinnasta ja tuotteiden kotimaisuusasteesta (tai sen puutteesta). Tietysti jos ole isokokoinen (niinkuin allekirjoittanut) tai pienempi niin kannattaa "koemaata" molemmat. Wink

Lux F.

xco

pitäis hjommata kesäpussi, joka menee pieneen tilaan. vaihtoehdot tähän mennessä: halti arcticsport 560 tms, joutsen qtm 600 ja warmpeace summerlite 300. toi halti olis poieni paketti mutta vaikutta muuten aika lelulta, mutta miten toi warmpeace? läpitikattu, mutta muuten aika jees? lämpätilojen puolesta riittää, kun pussilla pärjää suunnilleen nollassa asteessa. onko tosta warmepaecen pussista kokemusta?

antero
Käyttäjän antero kuva

Mulla on ollut käytössä jonkun vuoden Warmpeace Viking 600. Luciferia mukaillakseni hinta/laatusuhde tässäkin tapauksessa vallan kohdallaan.
Ei välttämättä kuitenkaan ihan kesäpussiksi. Mulla on yleisin käyttö ollut talvella mökillä. Nukkumaan mennessä lämpötila on vaihdellut +2 - -7, ja kun aamua kohden möksä vähän lämpenee niin tulee jo kuuma. Mutta voihan pussia toki peittona käyttää.
Talvella teltassa laitoin suosiolla kesäpussukan tän kaveriksi, koska lämpimässä on kuitenkin pääsääntöisesti mukavampi köllötellä.

Kaiken kaikkiaan siis ihan varteenotettava vaihtoehto.