1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Anonyymi
Mitkä kuorihuosut yleiskäyttöön?

Eli tarvetta olis henkselittömille kuorihousuille. Käyttö olisi lenkkeilystä muutamien viikkojen mittaisiin telttavaelluksiin yms. Myöskään lumilukot olisivat käytössäni tarpeettomat sekä tahtoisin huosut ilman minkäänlaista vuorta, eli pelkkä kuorikerros vain! Mitä malleja ja merkkejä suosittelette?

Anonyymi

Haglofs - Limber pant

:: Housujen kurko ::

Hyvät materiaalit: 2-kerros xcr + vahvistukset. Kuivaa nopeasti.

Edullinen, noin 170 euroa.

Korkeat bib:sit ovat liian lämpimät.

Mukava leveä joustava vyötärö (lisäksi vyölenkit)

Valitsin nämä housut juuri monikäyttöisyyden perusteella,

hyvät ulkoillessa syksy-talvi-kevät (kesällähän urheillaan alasti Biggrin )

Käytän näitä housuja myös lasketellessani,

ja alla pidän ainoastaan 'active'-alushousuja, ja hyvin pärjää.

Tarvittaessa housuihin saa toki olkaimetMuita kuorihousuja en tarvitse

Anonyymi

Lowe Adrenaline pant. Kevyet (M noin 270 g), menevät pieneen tilaan, hyvä leikkaus (joskin aika reilu koko). Näitä saa joko pitkällä tai lyhyellä vetoketjulla. Ei mikään lenkkivaate mutta ei mikään kuorihousu olekkaan.

Hinta edullinen verrattuna Goreen, muistaakseni 67 E mountain shopissa.

Anonyymi

Lenkkeilyyn en mitään kuorihousuja suosittelisi, mutta muutoin hyvät yleishousut ovat olleet omassa käytössäni Mammutin X-Light Paclite housut: kevyet, menevät pieneen tilaan, henkselit irroitettavat, hengittävät hyvin. Kestävyyttä ei ripstop+paclite yhdistelmällä ihmeemmin saa, joten pieniä reikiä on reissussa tullut sinne tänne (polvissa ja takamuksessa on tuplakangas) mutta kangasteipillähän ne korjaantuvat Smile

Anonyymi

Haglösf Limber pant on tosiaan aika kurko pöksy. Lenkkeilyyn ei varmaan paras, mutta muuten tosi hyvä. Taskut löytyy ja vetoketju sepaluksessa, mikä alkaa puuttumaan monista miehille tarkoitetusta housusta nykyään. Materiaali on vahvaa(miinuksena tulee tietysti painoa, M koko noin 0,5 kg). Vetoketjut lahkeissa helpottavat pukemista. Lahkeensuu kiristyksella lahkeen saa hyvin kenkien päälle. Väljät joten alle mahtuu paksut fleece housut tai Haglöfsin barrier pant:t. Housuissa on vuoret. joten ei vastaa ihan vaatimuksiasi. Kuitenkin olen itse ollut housuihin tosi tyytyväinen. Menee myös laskettelussa.