1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Anonyymi
Takin käsittely?

Takki: Vaude Altitude Jacket, 3-kerros kuoritakkiTakissa "Argon system" eli varmaankin vastaava kuin Gore-Tex?Millä takki kannattaa käsitellä?Merkki Suomessa olla aika tuntematon, onko kokemuksia laadusta / toimivuudesta?Kiitos!

LoRu

Käviskö Nikwaxin aineet? Ainakin luulisin että kävis. Pesuainepullossa (Loft Tech Wash) lukee: Puhdistaa ja hoitaa kaikkia vedenpitäviä vaatteita ja varusteita. Sopiva hengittäville materiaaleille, kuten Gore-Tex ja Sympa Tex. Kyllästysaineessa (TX-Direct wash-in) vastaavasti: Kyllästysaine, joka pestään kaikkiin hengittäviin vaatteisiin. Ja sitten kehutaan vaatimattomasti: Puolueettomissa testeissä on TX Direct:in todettu lisäävän vanhan Gore-Tex vaatteen hengittävyyttä 146%. Että kyllä on hyvää ainetta (näkyy sitten hinnassakin) :roll: .

Tärkeintä ei ole voitto, vaan vastustajan täydellinen nöyryyttäminen. ;)

Anonyymi

Enpä tiedä. Pesin vuotavat Haglöfsin Gore Activent kuorihousut NixWaxin wash-in waterproofing kyllästysaineella. Pesun jälkeen ekalla sadekelin pyörälenkillä vesi meni reisien kohdalta läpi läpi kuten ennenkin.

Henri

Activentin ei ole tarkoituskaan olla vedenpitävä (uusi nimi windstopper shell). Käsittely parantaa pintakankaan toimivuutta, eli sen vedenhylkivyys paranee, mutta ei itse kalvon/pinnoitteen.