1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Anonyymi
Absidiin lattia?

Ajattelin tehtailla teltan absidiin (Akka 2) lattian, että eteistilaa pystyisi käyttämään paremmin hyväksi. Toisaalta ei kai se nyt niin vaarallista ole jos metsässä vaatteet tulee likaiseksi Smile mutta kuitenkin olisi kivaa jos absidissa voisi istuskella kamoja säätämässä eikä vaan kyykistellä kengät jalassa...ja sisäteltan puolelta on taas liian pitkämatka kurkotella absidin perukoille.Mutta mutta mistäs löytyisi hyvää materiaalia, kevyttä, kestävää, vedenpitävää ja halpaa. Ensimmäisenä tuli mieleen joku pressukangas anttilasta tai tavallinen muovi. Jälkimmäisen hylkäsin liian heikkona. Mutta löytyykö jotain muuta kivaa materiaalia joka täyttäisi kriteerit ja mistä sitä saa (mieluiten josta pääkaupunkiseudulta) ja mitä maksaa. Etolasta tai kangaskaupoista varmaan voisi löytyä jotain, mutta projekti on tosiaan vasta suunnitteluasteella.Kaikki vinkit ja neuvot tervetulleita.

Anonyymi

laitat siihen avaruushuovan. Pitää veden, kestää, on kevyt ja siitä voi olla muutakin iloa. Löytyy retkeilyliikkeistä, hinnasta ei tietoa, veikkaus 20-30 e. Leveys on jotain 140 cm ja korkeus mitä lienee 160-190 cm. Passaa just Akan absidiin. Reunojenhan pitää olla teltan sisällä ettei pressusi kerää vettä teltan ulkopuolelta.

Anonyymi

Et ilmeisesti meinaa käyttää telttaasi talvella, vai meinasitko laittaa irroitettavan absidin?

Talvella on tapana kaivaa lunta pois absidin keskikohdalta, jolloin saa vaikka seisomakorkeuden, ja ainakin voi istua sisäteltan reunalla jalat siellä kuopassa. Reunoille jätetään keittely & tavaransäilytystilaa.

Itse käytän lähinnä makuualustaa alustana ulkona istuskellessa, sekä absidissa istuskellessa. Sitten kun menen nukkumaan niin laitan sen telttaan, näin ei tule ylimääräistä tavaraa mukaan.

Anonyymi

Ylimääräinen vanha (hieman lyhennetty) makuualusta on kulkenut mukana

juuri absidin lattian virkaa toimittamassa. Hyvin toimii.

Janne K

Taitaa Akka olla aika samankokoinen Nammatj 2GT:n kanssa.www.globetrotter.de -> Zelte & Zubehör -> Zubehör. Nammatjn Legeboden näyttäs kustantavan n. 50€ ja kiinnittyy kuminauhoilla.

Anonyymi

Monissa halpakaupoissa myydään sellaista erittäin kevyttä kangasta jossa toinen puoli on hopean värinen ja toinen vihreä. On kestävä, kevyt ja veden pitävä. Ollaan tehty siitä laavukankaita ja tuulisuojia pilkkireissuille...