1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Anonyymi
Garmontin G-Ride randomonot ???

Onko kenelläkään kokemuksia noista Garmontin G-Ride randomonoista? Niitä sais nyt nimittäin sopuhintaan Globelta. Näyttäs olevan uus malli etc...-himotuikkaaja

.........................................................Garmont G-Ride

Neu 2003/04. Für Skitouren mit Performance: 4-Schnallen Schuh für Touren im Hochgebirge; hoch und steif genug für schwierige Tiefschneeabfahrten. Polyamid-Außenschale mit Skywalk-Sohle, verstellbarer Manschette (Abfahren/Steigen), justierbaren Metallverschlüssen und herausnehmbarem Innenschuh inkl. Innensohle und leichter Laufsohle. Für alle gängigen Tourenbindungen (außer Dynafit) und Steigeisen. Auch halbe Größen. 4.180 g/8 1/2.

Anonyymi

Hinta 229,- eur. ei paha. Koko pitäisi vaan pystyä jossain sovittamaan.Monosta ei ole kokemuksia, mutta kiinnostavat kyllä. Luulisi painon ja solkien perusteella tukevuuden olevan lähes puikkamonon tasoa. Kyselin monoa joskus maahantuojalta, joka sanoi ettei kannata tuoda maahan koska harrastajaryhmä on marginaalinen. Tämä on mielestäni perin oudoksuttavaa, jos kerran Scarpan Denaleitakin myydään useammassakin puljussa.

Anonyymi

Kyselin ko. monosta kuukausi sitten maahantuojalta Norrmark, Korpilahti. Tietämys niillä siellä päässä aivan nolla. Saku Kulmala (Garmontin sivuilta pongattu maahantuojan yhteystiedot) ei vastaa s-postiviesteihin ja puhelinsoitolla tavoitin jonkun, joka ei edes tietänyt monosta tai yleensäkään lajista yhtään mitään. Nahkamonoa alkoi kaupittelemaan. FreeHeels voi tietty kysyä, niillä on muistaakseni ko. valmistajan tellumonoja ollut joskus myytävänä.