1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
abcntti
CANADA GOOSEN TAKIT!

Löytyiskö käyttökokemuksia Canada Goosen takeista? Harkinnassa sellaiseen sijoittaminen.

TNF:n McMurdoon verrattuna vaikuttais olevan ihan eri tason vaate, kuten hintakin...A.

Anonyymi

Joo, on se tosi hyvä arktisiin olosuhteisiin. Eli siis ajaa täysin asiansa

täällä Suomessa, etenkin pääkaupunkiseudulla...Tai jos haluat saada

lisä-referenssiä asiasta mene Stokikseen. Siellä niitä on käytännössä katsoen kaikilla...No joo, kyllä on laadukas takki ja toimii...

Anonyymi

Taitaa toi Globe myydä noita "halavalla" ...

Anonyymi

Onko kukaan pistänyt merkille, kuinka törkeän hintainen Canada Goosen takki on Partioaitassa (Expedition Parka 565 €)? Selvittelin itse mistä ja miten saisi halvemmalla, ja löytyihän niitä:http://www.weaverdevore.ca/index.html?wg_ct_cg1_item02Ko. Kanadalaisesta kaupasta sama takki 224,66€ +käsittely- ja postilukut n. 20€ +tulli 12,2% + alv 22% =335€. Eli 230 € halvempi tullien ym. jälkeen. Pitäkää siis silmänne auki, ja älkää maksako mitä tahansa!

Anonyymi

Joo, pakkohan sen kanukkitakin on olla hyvä kun Maddelakin oli sellanen jo pari vuotta sitten. Ja sit parissa pakkasasteessa kelpaa jonotella baariin/klubille...

Anonyymi

Anonymous wrote:
Joo, pakkohan sen kanukkitakin on olla hyvä kun Maddelakin oli sellanen jo pari vuotta sitten.
Kuka on Madde?

Anonyymi

Oletko Poro uskaltanu jo tilata? Mä haluaisin kans tilata itelle, mutta olis kiva kuulla kokemuksia..

Anonyymi

Ootteko sovitellu? Vastaako normaaleja kokoja? Missä voi Suomessa käydä Zoomailemassa?

MATRUUSI

Mainitussa Partioaitassa löytyy, ittekkin harkitsin tollasta mutta sitten iski antiTukholma-syndrooma ja päädyin toisenlaiseen....alkaa kait täällä stadissakin kohta jokatoisella olla tollanen, tai ehkä vasta ensi talvena?Tukholmassa noita on ihan perkl., huuma on ollu sellanen että esim. joku ,ilmeisesti laitakaupungilla oleva, urheiluliike oli laittanut ilmotuksen ikkunaan ettei kyseisiä takkeja säilytetyä liikkeessä öisin...ei sitten kilise ikkunat turhaan WinkNormaaliin ulkonaliikkumiseen ja räveltämiseen Nortti varmaan toimii hyvin....taas baarin jonossa boustaamisessa canukki -takilla saa kyllä lisäpisteitä. Ulkonäöllisesti Nortti sopii mettään/vuorille/ulos kun taas kanadan tekele enemmän kaupungille.Itse voisin harkita hankkivani lyhyeenmallisen "pilotti" tyyppisen canukkitakin...ei vaan oo näkynyt täällä, no pitääpi käydä Tukholmassa tyyppäämässä. Sellasella sais rispectii baarijonossa :roll:

PS. Madde on siis Madelein se nuorempi ja söpömpi prinsessa sweduista. Osoittaa kyseisen merkin hyväksynnän myös Östermalmilaisissa kermapiireissä Wink

Isojen poikien 4H kerho

emppu

Hesassa Big Time Kapteeninkadulla kauppaa noita takkeja kanssa. Samaan edulliseen hintaan kuin Partioaittakin...

Anonyymi

Poro; Mitenkäs meinasit tilata rotsin tolla hinnalla? Tais olla jenkkimarkkinoiden hinta. Kv-saitin hinnoilla menee aikalailla samoihin Partioaitan hintojen kanssa. Toki varmaan vähän halvemmaksi. Aika törkeen suuret hintaerot muuten tuolla jenkkisaitilla 375;- CAD ja kv-saitilla 520;- CAD samalle tuotteelle...Pitäs siis olla jenkeissä joku tuttu joka ostas omiin nimiin ja laittas sitten postissa takin ilman tulleja ja alveja SmileEikö noita muuten myy kukaan eurooppalainen nettikauppa halavalla? Ilmeisesti ei ja jos myis niin kai noi svedupellet olis ostaneet putiikin tyhjäksi.

Anonyymi

Helsingissä tai Tukholmassa ei kyllä oo talvisin montaa sellaista päivää, ettei tommosessa Kanadan Hanhessa olis liikkuessa liian kuuma... Mutta ehkä tässä tapauksessa muotiseikat ajavat kaikenlaisen käytännöllisyyden edelle.Retkeilykäyttöön takin yksityiskohdat vaikuttaa taas jotenkin vähän omituisilta. Ainakaan korkealle kiipeävät käyttävät aika toisenlaisia untuvatakkeja.

Anonyymi

Sama homma Italiassa kun Stokiksessa. Kaikilla trendipelleillä näkyy olevan noi CG:n rotsit. Ei siinä mitään ostan itsekin jos vaan keksin mistä niitä saa halvalla. Kyllä noilla kelpaa chillailla ja patsastella baarijonossa mieluummin kuin jollain kylmällä kansitakilla Smile Eikös kovat jätkät käytä noita pitkissä koiravaljakkokisoissa Alaskassa etc???

Anonyymi

Anonymous wrote:
Taitaa toi Globe myydä noita "halavalla" ...
Globessa oli noita takkeja ennen, mutta ovat tainneet myydä loppuun. Nyt näyttää löytyvän enää tyylikästä takkiin sopivaa untuvahousua...

Anonyymi

Ai hitto kun olis hienoa, ku Madde bossailis noiden "lateksipintaisten" untuvahousujen kanssa pintabaarin jonossa. Pitäisköhän itsekin hankkia takin kanssa...niin kylmäis kyllä kaikki muut ihan kybällä!

Anonyymi

madde ei oo tainnu paljon tottua jonotteluun...etuajo-oikeus...ja kundikaverilla ehkä jopa takaa-ajo-. Winkmut rotsit pitää varmaan silti olla kondiksessa viimesen päälle.

Anonyymi

Jeps ittellä on kokemusta nyt molemmista niin Canada Goosen expedition parkasta kuin TNF mc murdosta joka anastettiin opiskelija bileistä. Työn jälki ja yksityiskohdat kanadan hanhessa hakkaa nortin mennen tullen, mutta näkyy se myös hinnassa. Nortin rotsi on useimmiten kaupungissa kuuma vedenpitävän hyvent kalvonsa ansiosta, kun taas Goosella on laajempi käyttöalue aina nollaan asti. kanadan hanhessa ei siis tule niin kuuma kuin mcmurdossa lämpimillä keleillä.

Anonyymi

Mistäs hommasit GG:n rotsin?

Anonyymi

ganada goose

Anonyymi

Partioaitasta hommasin molemmat. ajattelin että miks ostaa paskaa kun ei oo peltookaan...

emppu

Itse hommasin omani Big Timesta Kapteeninkadulta. Huomattavasti asiallisempi palvelu kuin Partioaitassa, hinta tosin sama muhkea. Tinkiminen ei ainakaan kohdallani onnistunut.

Anonyymi

Tallinnan Stockmannilla myyvät myös CG takkeja. En tiedä ovatko halvempia kuin Suomessa, mutta tosi kalliita joka tapauksessa.

Anonyymi

Tilailtiin tossa kolme CG:n rotsia Kanadasta. Paikallinen kaveri osti ne omiin nimiin ja laittaa sitten meille postissa Suomeen. Näin saadaan rotsit paikallisilla hinnoilla jotka on aikalailla edukkaammatkuin eurooppaan myytävien rotsien hinnat ja ei tarvii maksaa tulleja kun lähettäjänä ei ole yritys vaan kaveri Smile

Anonyymi

Aika outoa toi vetimien arvostus eri puolilla maailmaa. Kanukeissa CG:n rotseja käyttää vain juntit ja Inuitit. Näin ainakin Monrealissa.

Anonyymi

Merde!...Montrealissa.