1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Seredic
Vaelluskengät Tallinnasta?

Pitäisi hankkia uudet vaelluskengät ja tuli mieleen että saisiko Suomenlahden eteläpuolelta edullisemmin kuin kotimaasta. Yleinen elintaso ja ansiotasohan on Virossa Suomea alempi niin onko retkeilyvälineiden hinnat Tallinnassa myös Suomea halvemmat? Reissuni Tallinnaan olisi vasta Vapun jälkeen kun Viro on jo EU-maa, joten verovapaita ostoksia en ehdi tehdä SadOnko kellään kokemuksia Tallinnan hintatasosta? Entä vinkkejä paikallisista retkeilytarvikeliikkeistä, erityisesti kenkiä ajatellen?

Leponiemi

Sellainen paikka ainakin löytyy, kuin Matkasport (http://www.matkasport.ee/).Sijainti löytyy: http://www.matkasport.ee/pages/Kontakt!OpenDocumentKengät hintoineen:

http://www.matkasport.ee/web.nsf/pages/Tooted!OpenDocument&Start=1&Count=1000&Expand=3.3#MatkasaapadVirosta on sanottava sen verran, että hinnat alkavat siellä (varsinkin Tallinnassa, siis kaiken muun paitsi viinan) olemaan samaa luokkaa kuin meilläkin. Yksi syy tähän on kysynnän vähyys tällaisissa erikoistuotteissa ja esim. vaelluskengät on tuote, jota tarvitsee Viron kamaralla suht vähän. Mutta tuollahan ne hinnat on netissä, joten voi laskeskella ennen reissua aika hyvin, että kannattaako vai ei...

VirpiK

Mä luulin ostaneeni kaks vuotta sitten Tallinnasta halvat Eccon receptorit, mutta kun tulin Suomeen takas oli Intersportissa alkanut alennusmyynnit ja kengät olikin täällä paljon halvemmat kuin lahden toisella puolen. Eli kannattaa harkita ja verrata.