1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Anonyymi
Alusasu joka edistää verenkiertoa Kokemuksia

sattu silmään tollanen asu jonka pitäs parantaa verenkiertoa ja poistaa maitohapoille menoa jopa 30 %

nimi oli snow jotakin ????

Tommi

Myynnissä ilmeisesti kaikissa hyvin varustetuissa tv-shopeissa.Jos ei liikuntafysiologia ole pystynyt ratkaisemaan maitohappo-ongelmia tähän päivään mennessä, tuskin siihen pystyy alusasukaan.

pakkasukko

http://www.skins.com.au"Gradient compression stockings have been used for the treatment of chronic venous insufficiency (CVI) for over 50 years since Dr. Jobst applied for his first patent for a garment that would assist his tired and aching varicose legs. Generally, medical compression stockings known as "anti-embolism" stockings extend over the wearer's leg and foot and are adapted to exhibit a controlled, gradient compressive force on the leg. Compression stockings are a large part of medical therapy"Eikös liikuntapsykiölokiassa katsota Robin Hood elokuvia. Tosimiehet käyttää tukisukkahousuja.

Skinsin sivuilla taitaa olla mainittu pari muutakin urheaa (=urheilija), jotka vannoo sukkiksien nimeen.

MrKnowItAll

Tiukat, joustavat asut (esim pyöräilyshortsit) todellakin parantavat hieman suoritustasoa (jotain prosentin verran parhaimmillaan). Teho perustuu niitten antamaan tukeen lihaksille, eli lihasmassa ei pääse hölskymään suorituksen aikana. Tukisukkahousut taas puristavat jalkoja ja estävät veren pakkaantumisen jalkoihin ollessa liikkumattomana esimerkiksi pitkällä lentomatkalla. Tämä torjuu jonkinverran veritulpan vaaraa.Mutta että 30 % suoritusparannus, hehe...

pakkasukko

http://www.sportskins.com/pdf/Skins_Tech.pdfsivujen mukaan 30 % parannus oli yksittäinen ankka ja keskimääräinen 12 % parannus oli suhteessa vertailu-asusteisiin, joiden tyyppiä ei kerrottu.

vihjeenä jutussa oli lause, jossa kehuttiin sukkiksien pitävän lihakset lämpiminä ??? ( ja vertailuasuste ei ??? tätä ei sanottu)http://www.skins.com.au/testing/tulosket kertovat pienistä koeryhmistä mutta samalla pienentyneistä maitohappo-pitoisuuksista harjoituksen jälkeen ( about 1/2 h).ja kun mainokset ei todista suorituskyvyn huonontuvan ja tuotetta ei ole asetettu maailmanlaajuisesti myyntikieltoon, niin on varmaan ihan turvallinen ostos.

Sniper

Me kaikki olemme niin pro ja extreme tyyppejä, että otamme kaikki irti vaelluksella ja hiihtoreissulla. Joten se 30% lisäteho tekee jo paljon 30km matkalla :lol: