1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Yudi
TNF vetoketju

North Facen housuista on "vesitiiviin" sivuvetoketjun kumipinnoite lähtenyt irti isoina paloina. Normaali kuluminen kai olisi ok, mutta pinnoitteen irtoaminen isoina paloina on vähän liikaa. Housut taitaa olla n. 3-4 vuoden ikäiset.Toisen valmistajan vanhemmista housuista, tosi lyhemmän, vetoketjun pinnoite on ok. Sekin on kulunut vähän saumakohdasta, mutta tuo vaikuttaa normaalilta kulumiselta.Miten muilla on noi vetoketjujen pinnoitteet kestäneet? Ulkomaisilla keskustelupalstoilla North Face takuusta on aika hyviä kommentteja. Oletteko Suomessa valittaneet maahantuojalle North Facen vetoketjuista? Miten takuu on toiminut?

teesaa

Vetskareista ei, mutta muista asioista kyllä.Tuote myyjäliikkeeseen, vaadi takuulappu ja omat yhteystiedot mukaan.Nortilla on Belgiassa sellainen repair-shop (ainakin omat reput kävivät sitäkautta) jossa tuotteet kunnostetaan. Aikaa kuluu, varaudu ainakin 3-4 kuukauteen, mutta AVOT, asia hoidettu.

Wannabe mies monessa lajissa!

pasimk

Hyviä kokemuksia takuusta, voin suositella kaikille.

Omasta noin kaksi vuotta vanhasta Pamirista lähti vetoketjusta yksi "näppylä" irti ja vedin osa sitä kautta pois.

Partioaitan kautta Belgiaan remonttiin ja noin kolmessa viikossa takaisin uudella vetskarilla. Eivät kyselleet miten oli mennyt, totesivat vaan että ilman muuta korjaavat tai vaihtavat uuteen.

Seuraavia vaatteita/varusteita hankkiessa laitan kyllä ison painon takuu asioille, jos muuten hinta/tarkoituksen mukaisuus on sama jonkin muun merkin kanssa.