1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
pokasaha
Vantaanjoen melontakelpoisuus?

Tere

Missähän kunnossa Vantaanjoki on melontaa ajatellen lähiviikkoina. Tarkoitus olisi tulla alaspäin Nukarinkoskilta jonkin matkaa. Kolme vuotta sitten Hyvinkäältä tullessa uomassa oli melkoinen määrä kaatuneita puita ja muuta roinaa. Kirveelle riitti töitä.

Löytyykö netistä reittiopasta, jossa olisi koskiluokitus ja tietoa esim. paikoista josta kanootin saa kätevästi kärryyn ja pois? Kiitokset etukäteen!

teesaa

Vantaanjoestakin on olemassa ihan melontakirjakin, oiskohan se netissä jossain, ehkä Vantaan Kaupungin sivujen kautta...???

Wannabe mies monessa lajissa!

Tuorala

Netistä löytää juttua Vantaanjoen koskista ainakin tuolta: http://cgi.evtek.fi/~anttjpaa/melonta/index.cgi?sivu=puljauspaikat.cgi

"Go out and hurt yourself before your body looses it's ability to heal itself"

akuusist

Googleen virkisty vantaanjoella ja kyseisen niminen esite löytyy netistä. Kartta kanootinlaskupaikkoineen ja koskineen (ei luokitusta).

Viime viikon lopulla oli ihan  hyvä melottava eikä nukarin jälkeen kaatuneita puitakaan. Ainakaan niin paljon että olisi jäänyt mieleen. Sen sijaan 1 uiva hirvi (ei kaatunut).

pokasaha

Kiitokset vinkeistä,

Tuo virkisty Vantaanjoella esite on riittävä kun aiotaan kiertää suurimmat kosket. Yritämme myös kiertää hirvet ja muut joella liikkujat  Blum 3

jlaari

Moi
Toissa iltana melottiin Nukarilta alas ja ohitettiin rannan kautta kaksi joen yli peräkkäin olevaa isompaa puuta joista jälkimmäinen oli oiva  lähtö laituri.

Puiden luona olevat rannat ovat tosi pehmeitä ja mukavasti kiinni pitäviä ainakin kun astuu sopivaan kohtaan.

Laavulle ei pysähdytty katsomaan missä kunnossa se olisi ollut.

Reitti on hauskaa vaihtelua merellä liikkujalle joten kajakki tai kanootti katolle ja testaamaan.

Helpompaa on jos liikkuu kahdella autolla tai saa jonkun hakemaan alhaalta.

Terveisin: Jussi.L

Jussi.L