1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
olliver
Aukkopeitteen korjaus

Mikähän olisi paras tekniikka korjata nylonpeitteiden nirhaumat ja reiät? Tarkoitus olisi lähinnä pidentää seurakäytössä olevien peitteiden käyttöikää vuoden tai pari, joten hopeateippi ei ole tässä tapauksessa ratkaisu. Olisko kangassuikale ja liima? Mutta mikä liima kestää? Onko kokemuksia?

H.M

[quote author=olliver link=topic=15272.msg101381#msg101381 date=1158325160]
Mikähän olisi paras tekniikka korjata nylonpeitteiden nirhaumat ja reiät? Tarkoitus olisi lähinnä pidentää seurakäytössä olevien peitteiden käyttöikää vuoden tai pari, joten hopeateippi ei ole tässä tapauksessa ratkaisu. Olisko kangassuikale ja liima? Mutta mikä liima kestää? Onko kokemuksia?Liquid sole liima on varmaan tuohon paikkaan oikea liima.

pointxp

Jeesusteipistä ei tässä ole apua - kannattaa ostaa uudet aukkarit. Korjaamiselle tulee kuitenkin jonkin verran hintaa... Osta uudet, pääset helpommalla.

haba.a

Tesalla on semmoista kangaspintaista teippiä. Kova liima pitää ja kestää merivettä tosi hyvin. Hopii esim purjeen paikkaukseen. huomattavasti kestävämpi käytössä kuin jeesus teippi, jonka pinta hajoaa tosi nopeasti jättäen vain liiman ja repaleita näkyviin. Löytyypi vielä eri värejä, punaista, mustaa...

arctic biker

ostakaa suosiolla uudet!

jupe78

osta pressua ja sopivaa kontaktiliimaa, kestää.

jupe