1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
JaniK
Auton siirto meloessa

Miten olette yleensä toteuttaneet auton siirron/noudon tms. pidemmillä melontaretkillä kun käytössä on vain yksi auto. Miten siis saada tehokkaasti ja nopeasti auto siirrettyä esim. päätepisteeseen joka on eri kuin lähtöpiste. Esimerkiksi jollain pitkällä joki tai järvireitillä. Mitä keinoja olette keksineet auton/kanoottien siirron suhteen?

Tuuli34

Hei. Tähän on muutamakin vaihtoehto.
Jos olet oikein urheilullinen, ota mukaan pyörä. Pyörä viedään melonnan päätepisteeseen odottamaan. Sitten vaan melomaan. Melonnan jälkeen pyöräillään autoa hakemaan.
Mukavampi tapa on ottaa yhteyttä johonkin paikalliseen esim. matkailuyrittäjään. Tilata häneltä autonsiirto paikasta A paikkaan B (henkilö saattaa tulla kyytiin lähdettäessä), tai vaihtoehtoisesti kajakkikuljetus lähtöpaikalle. Hyvin toimii.
Sitten on tietty taksivaihtoehto. Melonnan jälkeen taksikyydillä autoa hakemaan.

Kivaa retkeä!

Lukas

...Linjuria unohtamatta.

kalppinokka

Jos olen liikkeellä yksin, silloin yleensä liftillä. Jos useamman hengen porukalla, silloin on joku auto viety lähtiessä reitin toiseen päähän.

IV

Sitten on tietysti vielä paras vaihtoehto eli sukkulapupu  Blum 3

Mixu

Äänestyksessä ääni pyörälle. Aika harvoin nimittäin ne siirrot on pyörä matkan saavuttamattomissa. TOSIN  jos jostain sen sukkulapupun pongaa niin sehän on pelkkää luxusta!!! Toisinaan kun guide hommissa joutuu autoa siirtämään, niin on se vaan niin kivaa kun työ TOVERIT siirtää sen auton tai joku maksaa taxin (eli en siis minä).