1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
urpå
Seabird kajakit

Houkuttelevan oloisia kajakkeja ainakin hintansa puolesta.Onko nämäkin kiinalaisia vai missä saadaan tehtyä näin hyvän näköisiä paatteja suht sopivaan hintaan?Onko kellään kokemusta näistä kamppeista.Väittävät että ovat ruotsalaista suunittelua.

Jipsu

Yritys taitaa olla norjalainen, ja ainakin osa kajakeista on ruotsalaista suunnittelua. Valmistuksesta en ole varma. Virossa ja/tai Kiinassa?

Joka tapauksessa, aika vakuuttavilta nuo näyttävät ja olen vakavasti harkinnut jotakin noista ensimmäiseksi omaksi kajakiksi. Vaihtoehtoja ei tuossa hintaluokassa ole järin runsaasti tarjolla, ehkä joku Mari tms. "hyvä kompromissi".

En tippaakaan epäile, etteivätkö nuo olisi (jopa enemmän kuin) hintansa väärtejä. Ajatuksena postimyynti mietityttää, mutta toisaalta voihan noista tiedustella tarkempia speksejä (jos tietää mitä on hakemassa), tai vaikka käydä kokeilemassa paikan päällä.

urpå

Aukon koko näyttää olevan 40x80cm.Onko tämä aukon sisämitta ja penkki on sitten tätä pienempi? Meikäläisen ahteri ei kyllä tähän mahdu, omassa on penkki 40cm ja sopiva.

tummi

Meillä kyseiset kajakit ovat olleet harrastekäytössä nyt toista kesää. Olemme tyytyväisiä, mutta ehkä emme vain tiedä paremmasta, sillä aiemmin olemme harrastelleet vuokrahärveleillä. Ohessa on blogi, josta löytyy kajakista lisätietoa sekä videoita. Myös reittijuttuja.

https://sites.google.com/site/melontareitit/

Mikelkankelo

Kelpo vehkeitä ovat, North Sealla olen melonut yhden kesän. Tosin nyt se olosuhteiden pakosta on kaupan (kts. myydään-osiosta), eli ei tarvitse maksaa uuden hintaa eikä kikkailla postimyynnin kanssa, kun ajelet tänne Jyväskylään katsastamaan/ostattelemaan edullisen laatukajakin itsellesi!

Eli ainakin nämä lasikuituiset SBD:n kajakit ovat todella hyvän hintalaatu-suhteen omaavia kajakkeja.