1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Jipsu
Auton katolle ja auton katolle, mutta miten... Olettekos kokeilleet tätä...

Höh. Eli kaikkea insinööri keksii. Ennen samalla periaatteella saatiin toimimaan vain palloja, patjoja ja tyttöystäviä. Atomiaika on ihmeitä täynnä:

http://www.handirackuk.com/

Uskaltaako joku kokeilla? - Siis melontavälineistön suhteen, ettei alustus jätä vääriä mielikuvia. Nuo ovat näköjään aika paljon halvemmat kuin oikeat telineet (ainakin jos suhteuttaa oman antiikkiauton ns. varalisäosiin, arvosta puhumattakaan), mutta miinus omalla kohdalla tulisi ainakin fillarien kiinnityksen hankaluudesta. Tai lieköhän siihenkin joku kikka...

Anonyymi

Itse telineet eivät vakuuta (vaatii auton ja patjojen huolellisen pesun aina ennen käyttöä, jos ei halua kattoa naarmuille), mutta nuo kattolaatikot eivät ole huonot hintaisekseen, harmi vain että laittavat vain upsilla, yli 30 puntaa kulut esim. 15 punnan duffelista tai 80 punnan laatikosta.

M-J-B

[quote author=Jipsu link=topic=30268.msg173987#msg173987 date=1267825790]
Höh.Ja pyh.

Vaikka kuinka putsaa niin likaa kulkeutuu pidemmällä ajorupeamalla katon ja noiden makkaroiden väliin, lopputuloksena naarmuinen katto. Jos sade yllättää, uittaa makkaroiden kiinnitysremmit vettä autoon sisälle. Nykyautoissa kattopelti on niin ohutta että herkästi menee lommolle jos tuollaisen katolle laittaa, hyvällä tuurilla oikenee itsestään ja huonommalla jää lommolle tai maali lohkeilee. Kajakin kiinnitys on tukevuudeltaan kaukana kunnollisesta. En käyttäisi omaan enkä vuokrakalustoonkaan (autoon tai kajakkiin).

moikari

Ei helvetti mikä viritys.  Katto on naarmulla vaikka mitä tekis. Ilmapatja+terävät kantit=reikä....  Kerran saatiin magneettikiinnitteiset telineet vuokra-autoon, oli muuten katto naarmuilla kun palautettiin auto...hirveet viritykset nekin.

Tollaseen extempore hommaan helppo kuljettaa mukana, parempi ku ei mitään...

Kyl tosta voi laskee, siitä on jo joku menny....

very heavy

joku virolainen kajakki firma trokas kans jotain puhallettavaa kattotelinettä liekkö sama systeemi .firman nimeä en tähänhätään muista mut on aikas aktiivisesti mainostellu vähä joka paikassa :?
seabird kajakit tai jotain sinne päin  :shock: