1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
kedbu
valokuvus melontareissuilla

Onko kenelläkään kokemusta vesitiiviistä digikameroista. viimeisimmällä melontareissulla sattu ja tapahtu kaikenlaista kuvaamisen arvoista (jälleen). Tavallisen kamera kantaminen mukana ei oikein tunnu järkevältä. Ilmeisesti tavallisiinkin kameroihin saa jonkinlaisi vesitiiviitä suojuksia mutta kuinka ne kestävät? vesitiivis digikamera tuntuisi parhaalta vaihthdolta. olisiko kenelläkään kokemuksi tällaisita kameroista? kuinka kestävät kolhuja(mikäli sattuu koskessa kastumaan mies tai/ja kamera) kuinka laadukkaita ovat?

Anonyymi

Vesitiivispussi on halvin ja mielestäni paras. En edes tiedä onko vesitiiviitä digikameroita tehty, koska menekki olisi aika pientä, koska tavallinen tallaaja ei niitä tarvi.

kedbu

sori otsikon kirjoitusvirhe. itseasiassa vesitiiviitä digikameroita tehdään eikä hintakaan ole kuin n280e kun vesitiiviit kotelot kameroille maksaa n. 300e. kyseinen kamera on merkiltään DNT eikä siinä ole kuin 2megapix. olisiko kenelläkään kokemusta kyseisestä kamerasta tai muista saman merkkisistä kameroista?

Ryhdyn minä mihin tahansa, ovet ovat taivaisiin asti auki. Toisaalta taivaalla on pirun kylmä ja pidemmänpäälle yksinäistäkin joten taidanpa pysyä maanpinnalla ;)

Anonyymi

Varaudu sitten siihen, että aina on horisontti vinossa, kun kajakista kuvaa...