1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
nikohak
Vesionnettomuusuutiset

Meloja hukkui Helsingissä, tai varmaan oikeammin paleltui. Tsemppiä omaisille.

Uutinen tuossa: http://omakaupunki.hs.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/meloja_loytyi_kuolleena_helsingin_edustalta/

Tässä ei nyt kauheasti kannata alkaa jeesustelemaan kun ei paljoa taustatietoa ole. Mutta jos joku auringonpaisteesta innostunut aloittelija tätä lukee, niin se vesi on edelleen jäätävää ja auringosta ei kaatuessa ole apua. Eli rantavettä kauemmaksi ei kannata lähteä ilman kaveria ja kuivapukua ennen kuin vedet lämpenee.

galious

Aloittelijalle ja kokeneemmallekin väelle ehkä tarpeellinenkin herätys. Onnettumuuden syistä ei edelleenkään ole tietoa, mutta Merimelojien foorumilla on pientä keskustelua asiasta virinnyt.

http://www.merimelojat.fi/foorumi/viewtopic.php?f=4&t=561

Relaa
Käyttäjän Relaa kuva

Sukeltaja hukkunut tänään 22.8 Kirkkonummella. Kahden hengen sukellusporukassa toinen sukeltaja ei koskaan palannutkaan takaisin ja löytyi myöhemmin 2 km päästä menehtyneenä.

http://omakaupunki.hs.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/sukeltaja_hukkui_kirkkonummella/

Kuolinsyyt ja vastaavat selvinnevät vasta myöhemmin.

---------------------------------------
Elämä on ulkona. Relaa netissä.
---------------------------------------

nikohak

Hieman ihmetytti, kun en mielestäni ollut tällaisella otsikolla koskaan viestiketjua avannut. Mutta kappas, Relaa.com ylläpito voikin kaapata ihmisten viestiketjut ja muokkailla tekstit toisten nimissä mieleisekseen.

Relaa
Käyttäjän Relaa kuva

Admin-tunnuksellamme voimme tosiaan vaihtaa otsikon mistä tahansa ketjusta.

Ajattelimme muuttaa tämän ketjun alkuperäisestä yhtä uutista koskevasta ketjusta hieman geneerisemmäksi ettei kaikille onnettomuusuutisille avata omaa ketjua. Sama käytäntö ollut tykätty esim. lumivyöryuutisille.

Pahoittelut siis otsikon kaappauksesta, mutta tämä oli harvinaisen hyväntahtoinen kaappaus. Eikä meillä ole edes lunnasvaatimuksia, jos haluatte otsikon palautettavaksi.

---------------------------------------
Elämä on ulkona. Relaa netissä.
---------------------------------------