1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
beomaster
Merikajakin vuokraus Turun saaristossa

Tarkoituksena olis lähteä töiden niin salliessa elokuussa heittämään melontareissu saaristoon. Autottomana ei oo mahollista kuskata kajakkia mukana, joten paikan päältä pitäs löytää. Tarkempaa lähtöpaikkaa en oo vielä lukinnut, mut ajatuksissa on ollut Kustavi ja Nauvo.

Onko kellään omaa kokemusta vuokraajista noilla nurkilla? Googlen kautta löytyy lähinnä majoitusta tarjoavien listoilta sanat "kajakkivuokrausta" mutta suurin osa taitaa olla luokkaa "pari inkkaria ja kaks kaksikkoa". Onko alueella puotia jolla olis oikeesti hyvä valikoima laadukasta kalustoa (lähtien meloista, neopreeniaukkareista, turvallisuusvälineistä)?

Turussa olis Saaristomeren melojat (joiden kalustoon oon itseasiassa menossa nyt viikonloppuna tutustumaan) ja Maarianhaminassa sgu.nu, mutta näistä molemmista menis suunnilleen päivän verran melontaa suuntaansa noille tonteille, joita oon ajatellu.

Ajatuksia?

snooke

Tässä yksi vuokraamo Paraisilla: http://www.myotatuuli.fi/. En ole tuolla asioinut mutta saattaisin sitten kun tai jos  reissu noilla seuduilla toteutuu.