1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
henripe
Kajkkia Ruottista

Tervepä vaan,
ois aika alotella suunnittelee ens kesän reissua. Siihen liittyen, onkohan kellään kokemusta Ruotsalaisista kajakkikaupoista? Erityisesti kiinnostaisi P&H Cetus ja SKUK Explorer, molemmat LV malleina. Jos tiedättä hyviä kauppoja niin laiteltaa viestii. Hintataso tuntuis olevan aavistuksen kovempi kuin Suomessa.

Toinen vaihtoehto voisi olla, että ostaisi kajakin Suomesta/ Briteistä ja ottaisi rahtina Ruotsiin. Onko kellä kokemusta tästä?

Viimeinen, ja vähiten kiinnostava vaihtoehto on tieten roijata oma kajakki täältä Suomesta Ruotsiin. Aika paljon vaivaa, ja muutennii tekisi mieli ostaa erimallinen kajakki. Vaihtelu virkistää.

Hyvää Joulua kaikille!!!

M-J-B

Rahdituksessa on aina vaurioriski, ja vaikka kaikki vakuutukset olisikin kunnossa olisi loma pilalla jos lähtöpisteessä odottaisi risa kajakki... siksipä en näillä välimatkoilla itse harkitsisi muita vaihtoehtoja kuin omatoimista kuljetusta tai ostoa/vuokrausta paikan päällä. Valuuttakurssit perinteisesti sanelevat ettei kajakkia ruotsista halvemmalla saa, mutta se on pakko todeta että Svimassa on paljon osaamista, valikoimaa ja motivoituneita myyjiä.