1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
sr
Taas kajakin valinnasta!

Täytyy kysyä kokeneemmilta kajakeista..Millaisia kokemuksia löytyy Avalon Melainesta? Olen päässyt kajakkia kerran kokeilemaan ja vaikutelma oli positiivinen. Isot lastitilat, kevytkulkuinen ja nopea, mutta onko paatti keskikokoiselle 178cm/78kg liian suuri? Miten Melaine käyttäytyy aallokossa, kääntyykö helpommin kuin star 570, joka tuntui jäykältä, muuten hyvä peli.Melainen vaihtoehtona on mm. Kap Horn, josta on kertynyt positiivisiä kokemuksia.Tiedän, että kaikkea ei voi saada, joten puolueelliset kommentit ovat tervetulleita.Kajakki jouluksi!

SR

topiter

Karjalaisen Kimmo on sinua huomattavasti pienempi mies ja on kyseistä kapinetta ylistänyt / melonut jo muutaman vuoden. Tavaraahan se tarvitsee kyytiin jotta kunnolla kulkee, mutta mukava kapine.

Anonyymi

Melaniesta kokemusta 1vko/280km saaristomellä sekä muutama iltalenkki.

Kuljettaa KAIKKI! tarvittavat kamat helposti pisteestä A paikkaan X mutta jos haluat kurvailla tai pyörähdellä paatilla tarvitset reisituet ja peräsimen operaatiota helpottamaan.Minusta paatti on suuntavakaapi/jäykempi kuin Star 570 mutta stressitön ja nopea kulkupeli 150 kg:n lastille.