1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
kirsikka
Alle 5 m kajakit? Infinity?

Valikoima näyttäisi olevan aika suppea, jos on itse pienehkö ja haluaisi lyhyehkön kajakin. Venevaja ja pienehkö auto asettavat kajakin maksimimitaksi noin 5 metriä. Kajakit kulkevat aika paljon auton katolla tutustumassa eri vesistöihin. Melontaa harrastetaan lähinnä järvillä ja joilla. Keveyttäkin saisi olla. Ja viikonlopun retkikamojenkin pitäisi mahtua mukaan. Tuliko jo mahdottomia vaatimuksia?Koko perhe on aika pienikokoista (160-175) ja harvemmin melova nuorempi polvi lainailee silloin tällöin kajakkeja. Eikä tämä vanhempi polvikaan kovin kiikkeriä menopelejä kaipaa, vaikka melontakokemusta jonkin verran jo onkin. Muovi on materiaalina tutumpi. Lasikuituiset olisi varmaan keveämpiä meloa, mutta ilmeisesti myös kiikkerämpiä?Onko muuten Kajak Sportin Infinity kenellekään tuttu? Onko se ihan lelu, vai vakavasti otettava kajakki? Näyttäisi ainakin keveältä. Erikoisen näköinen vehje joka tapauksessa.Onko lyhyt aina hidas? Toisaalta, mikäpä kiire tässä valmiissa maailmassa. 8)

kirsikka

Sori, tuli jostain syystä kahteen kertaan... :cry:

ArcticStar

Star 500 PE Welhonpesästä. Kyllä noita pieniä muovikajakkeja löytyy muitakin, katso www.welhonpesa.fi ja www.bearwater.fi.Mutta joka tapauksessa, tuolla Star 500 PE:llä voit kyllä lähteä yhtä lailla merelle, järvelle kuin joellekin.

Siellä olet minne menet.

JPep

Mulla oli Kajak Sportin Viking nuorena poikana. Hyvä pienelle melojalle. Oli noin 5m pitkä. Kivikkoihinhan tuolla ei voi karautella, mutta kukapa niin tekis muutenkaan, ellei vahingossa tai tahallaan.