1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
pexi
Netin kuva-albumipalvelut

Onko kellään tiedossa tai käytössä sellaista ilmaista netin kuvapalvelua, jossa voi kuvien katselua rajoittaa siten, että kuvan katsojan ei tarvitse rekisteröityä palveluun vaan pääsee esimerkiksi www-linkin kautta antamaan vain salasanan, tms.?

Pääsääntöisestihän noissa voi salata jonkun hakemiston ja antaa joillein saman palvelun käyttäjille oikeudet kuvien katsomiseen... Tämä on ihan fiksua mainostajan vinkkelistä, mutta ei kovin käytännöllistä, jos halutaan salata hakemisto ja kuitenkin näyttää kuvat esim. 55v anopilleen, joka juuri osaa lukea sähköpostinsa  Biggrin

SukaS

Niin onhan noita kuvapalveluita vaikka kuinka. Mutta ei taida sellaista olla jota haet. Voihan sen tunnuksen tehdä anopille. Mutta laittaa koneen muistamaan sen ulkoa. Itse olen käyttänyt Flickr palvelua. Muistaa tunnukseni ja näyttää etusivulla ystävien uusimmat kuvat. Flickr palvelu mielestäni hyvä ja helppo käyttää. Sinne saa laittaa muistaakseni 500 kuvaa kuukaudessa. Kuvat saa näkymään joko kaikille käyttäjille tai vain perheenjäsenille/ystäville. Suosittelen!

www.flickr.com

"Kaikki haukkuu laiskaksi, vaikka mitään en ole tehnyt!"

jylitalo

[quote author=SukaS link=topic=19000.msg126284#msg126284 date=1187294106]
Mutta laittaa koneen muistamaan sen ulkoa. Itse olen käyttänyt Flickr palvelua. Muistaa tunnukseni ja näyttää etusivulla ystävien uusimmat kuvat. Flickr palvelu mielestäni hyvä ja helppo käyttää. Sinne saa laittaa muistaakseni 500 kuvaa kuukaudessa. Kuvat saa näkymään joko kaikille käyttäjille tai vain perheenjäsenille/ystäville. Suosittelen!flickr:n ilmaisen tunnuksen rajat ovat max 100MB/kk kuvien lataukseen, max. 200 kuvaa, max. kolme kansiota (tai siis set:iä), joihin nuo kuvat voi jakaa. USD25/vuosi (eli euroissa vähemmän) noista rajoitteista pääsee eroon.

Petter

Googlen Picasa pelittää ihan ok. Ohjelmaa ei ole pakko ladata koneelle, vaan kuvien lisäämisen voi hoitaa myös netin kautta jos siltä tuntuu. Ohjelma toki helpottaa hommaa merkittävästi. Kuvien katselu edes "salatuista" albumeista ei vaadi rekisteröitymistä, vaan onnistuu pelkän osoitteen avulla. Tilaa on 1024 mb, eikä kuvien tai kaistan määrällä muistaakseni ole rajoitusta.

Tältä näyttää esim. minun viimeisin loma-albumini

ET

[quote author=Petter link=topic=19000.msg126335#msg126335 date=1187354129]
Tältä näyttää esim. minun viimeisin loma-albuminiSiistiä

vesi on pilaantunutta puuteria, kuten Sepi sanoo

tähkäpää

Itselläni on käytössä ilmainen PictureTrail-kuva-albumi (http://www.picturetrail.com/).
Jokaiselle albumille voi asettaa omat salasanansa (myös kopionnin eston), jotka on helppo ilmoittaa linkin kanssa -vaikka sitten sille anopille. Useamman kansion saa myös saman salasanan taakse. Mahdollisuus ladata kuvat joko erillisellä ohjelmalla tai nettiselaimen kautta. Vaatii rekisteröitymisen.

Joel Kauppinen

www.kuvablogi.com

Risapolvi

Monenlaisia palveluita olen testannut ja käyttänyt, oikeastaan kaikkia sitä mukaa, kun olen niistä kuullut. Eniten tykkään tällä hetkellä Twangosta http://www.twango.com/ juuri sen takia, että siinä kuvien oikeuksien hanskaaminen on tehty varsin helpoksi. Tuonne myös muut aiheeseen liittyvät ihmiset voi lisätä omia kuviaan samaan channeliin. Flickr on kiva, mutta vain kuvien julkaisuun, se on minusta aika kömpelö oikeuksien hallinnointiin.

Lanius
Käyttäjän Lanius kuva

Itselläni on kuvat tuolla http://www.kuvat.fi/
Kustantaa 24€/vuosi
5Gt saa tilaa
Todella helppo käyttää ja kuvia ei tarvitse pienennellä.
CSS tyyleillä voi muokkailla ulkoasua ja videoitakin tuonne voi laittaa.

jaakkima

ShoZun avulla kännykkäkameralla otetut kuvat voi nakata nettiin heti kuvan ottamisen jälkeen.

Jos ei vejä täysillä, on sama jäähä kotiin

Anonyymi


[/quote[quote author=Lanius link=topic=19000.msg127479#msg127479 date=1188717315]
Itselläni on kuvat tuolla http://www.kuvat.fi/
Kustantaa 24€/vuosi
5Gt saa tilaa
Todella helppo käyttää ja kuvia ei tarvitse pienennellä.
CSS tyyleillä voi muokkailla ulkoasua ja videoitakin tuonne voi laittaa.Minulla sama ja hyvin on toiminut vaikka sivun muokkkaus ei minulta onnistu.Ja kuvista otetaan varmuuskopiokin samaan hintaan joten ei häviä vaikka serveriin tulis vika.

JarnoK

Flickr palvelussa on toiminto/käsite "Guest Pass", jolla voi toteuttaa tunnuksettoman vierailun salattuihin kuviin. Lisätietoja: http://www.flickr.com/help/guestpass/#215