1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Sarekretkeilijä
Onko Suomen pohjavesivarat myyty salaa?

Pari merkillistä blogia. Parhaillaan on menossa nälkälakko yhden ihmisen taholta. Aluksi mukana oli myös vakuutusongelmaisia, joiden asiaa suuren rahan pyörittämä media ei myöskään paria mottausta enempää ole noteerannut (nekin vuosia sitten):

http://mirjaleenaisoaho.blogit.uusisuomi.fi/2010/02/01/92/

Kannattaa lukea kommentteineen. Todella mielenkiintoista. Neuvostoliitossa ei kerrota mitään näistä asioista eikä Codex Allimentariumista ym. keskeisistä lakipaketeista, jotrka vaikuttavat tosi paljon jokaisen elämään (tekevät meistä orjia, kuten sananvapauden lakkauttaminen).


http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2010/01/30/suomen-hallituksen-korruptio-nalkalakko-alkaa-eduskuntatalon-edessa-12-2010-klo-12-corruption-of-the-finnish-government-hungerstrike-starts-in-front-of-the-parliament-house-1st-of-feb-2010/#comments

Tämä on samasta aiheesta.

Nälkälakko Youtubessa (jota kylläkin saatetaan sensuroida juuri näissä tulenaroissa asioissa):

MrKnowItAll

Merkillisiä kyllä, misään ei kerrota mistä on tarkasti ottaen kyse, kunhan vääryyttä on maailma pullollaan. Vesipullollaan tässä tapauksessa.

Ei kannata katsoa linkkejä.

Sarekretkeilijä

No ainakin Youtube-linkki vahvisti, etä Marko on tai oli paikalla ja upea plakaati asuntovaunussa (latautuminen/avautuminen kesti minulla minuuttitolkulla). Minusta linkit kannattaa katsoa ja ainakin kommentit.

Viimeisimpien tietojen perusteella Marko  on nyt pidätetty.

teesaa

Symppiksen oloinen kaveri - nyt tulee sitten parhaillaan nokialaista nuoriso-ohjaajaa Pasilan kellarissa, tai märkää pyyhettä kasvoille...

Wannabe mies monessa lajissa!

Sarekretkeilijä

Filmi pidätyksestä:

http://www.youtube.com/user/wwwoikeusturvainfo#p/a/u/0/FwDhMN-mu7w

Karkotettiin eli estettiin laillinen mielenosoitus. Ei viety asemalle asti.

MrKnowItAll

Eduskuntatalon edessä on parkkeeraaminen kielletty. Hyvä että valvotaan.

Sarekretkeilijä

Oli saanut luvan, joka näytettiin videolla. Jos parkkikieltoa olisi rikottu, olisi lähtenyt heti.

Sarekretkeilijä

http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2010/02/07/suomen-hallitus-yksityistamassa-suomen-pohjavesia-monikansallisille-yrityksille/

"Marko Sihvonen aloitti nälkälakon eduskuntatalon edessä 1.2 2010 klo 12 protestoidakseen hallituksemme -eduskunnan avustuksella- suunnittelemaa Suomen pohjavesien yksityistämistä. Pohjavedet aiotaan myydä monikansallisille yrityksille.

Mitä se merkitsee suomalaisille? Veden hinnan kohoamista, jopa siinä määrin että kaikilla ei enää ole varaa peseytyä.

Se merkitsee sitä, että maanomistajat eivät saa liikkua omilla maillaan, jos siellä on pohjavettä.

Se merkitsee sitä, että maasi voidaan pakkolunastaa pilkkahintaan. Asunnottomaksi jääviä varten on EU:N myötä voimaantullut Irtolaislaki.

Hallitus on muuttanut vesi-, ympäristönsuojelu, luonnonsuojelu-, elintarvike- ym. lainsäädäntöä jo pitkän aikaa voidakseen toteuttaa tämän hankkeen. Lisää lakimuutoksia on tulossa http://www.finlex.fi/fi/esitykset/he/MARKOA OLLAAN HÄÄTÄMÄSSÄ!Tänään 7. helmikuuta 2010 Markolle ilmoitettiin seuraavaa: KAUPUNKI TULEE NOSTAMAAN VAUNUN NOSTURILLA TIISTAINA JA PUDOTTUU SEN MEREEN,POLIISIN SANOJEN MUKAAN,PUTIN TULEE SUOMEN VIERAILULLE KESKIVIIKKONA JA JÄLLEEN ON AIKA PUHDISTAA ROSKAT PIHALTA.NYT KAIKKI TUKIJAT ON AIKA TOIMIA LISÄÄ VAUNUJA PIHALLE LUPIA ON …..BANDEROLLEJA KAIVATAAN.MARKO EI TULE POISTUMAAN PAIKALTA.

Markolla on 5. tammikuuta päivätty kirjallinen lupa poliisilaitokselta mielenosoitukseen eduskuntatalon edessä 5 (viiden) viikon ajalle, 1-100 asuntovaunulle."

Ynnä paljon muuta tiukkaa asiaa, mitä tapahtuu täydellisen mediahiljaisuuden vallitessa rakkaassa Euvostoliitossamme. Hesaristakin sensuroidaan kaikki Marko-ketjut ja tämä gvesien ym. ryöstäminen.

Sarekretkeilijä

Nälkä-Marko Facebookissa

http://www.facebook.com/group.php?v=app_2373072738&ref=search&gid=286922701431#!/group.php?gid=286922701431

Sarekretkeilijä

Söyringin blogista:"ISO 22000 järjestelmän soveltaja veteen Asko Mäyry sanoi myös ettei pohja vettä omista kukaan mutta kuka omistaa vesiputken maan alla niin se omistaa sen jälkeen veden.Sama mies löytyy kaikkien Lakeuden veden yhteistyökumppanien alta mm.Altia,Atria,Finnwood,Vesi ja viemärilaitos yhdistys jne…)tulee siellä Karvialla putkea pitkin muutamille maan omistajille vielä tosi puhdasta vettä putkea pitkin mutta lakeuden vesi taitaa omistaa vähän paksumman putken,kunnallistekniikka olisi nyt tarjolla viimeisille maanomistajille…. "

"Karvialaisen selvitys: ”Karvian kunnassa Metsähallitus ostaa pakkolunastuksen uhalla yksityisiltä maat ja talot ja siirtää ne armeijan käyttöön. Samaan aikaan Lakeuden Vesi Oy, jonka omistajiin kuuluvat mm. Altia, Atria ja Valio rakentaa vesiputkea Seinäjoelta Karviaan (84 km rakennettu). Projektissa apuna käytetään ISO 22000 standardia ensimmäistä kertaa maailmaassa pohjaveteen. Tarkoittanee sitä, että pohjavedet voidaan myydä kansainvälisille yrityksille. Maanostaminen jatkunut 15 vuotta. Armeijan perustelut maanostolle on lentokoneiden ja helikoptereiden laskeutumisalustat, vaikka alue on luonnonsuojelualuetta. Pohjavesivarannot ovat Suomen toiseksi suurimmat ja puhtaimmat. Tarkoituksena pumpata alueelta 17000 kuutiota vettä vuorokaudessa. ISO 22000 tukijoina toimivat mm. Danone, Unilever ja Nestle. Standardi ISO 9001 on Coca-Colan käytössä ja solmi nämä kaksi standardia yhteen. Tarkoittaako tämä sitä, että Suomen Valtio on ensimmäisenä myynyt pohjavetensä ylikansallisille yhtiöille?”"

Itse lafkan sivusto asiasta:


http://www.kyronjokilaaksonvesi.fi/karvian_hanke.html

Sarekretkeilijä

Uusia videoita Markosta. YLE vaikenee, mutta Radio Rockin oli tehtävä haastattelu, kun se kerran on kaupungin asioita seuraava kanava.

Sarekretkeilijä

Suosittelen seuraavan linkin lukemista kokonaan:

http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2010/02/17/230/

"Eli suomeksi sanottuna: Ne halvatun rotat aikovat viedä meiltä, Suomen kansalta, meille kuuluvat vesivarat, viedä suurimman osan ulkomaille, ja myydä meille siitä rippeet takaisin hiton kalliilla hinnalla, pullo ja kuutio kerrallaan"

Sarekretkeilijä

Suomen luonnonsuojeluliiitto sanoo, ettei tiedä mitään Viinivaarasta, Karvian tai Utsjoen hankkeista. Vaikka putket menevät Natura-alueiden halki. Johtuneeko siitä, että kyseessä on melkein valtion organuisaatioksi muuttunut tai sitä aina ollut virallinen "kansalaisjärjestö", joka saa rahansa valtiolta ja IMF:ltä, Maailmanpankilta ja EU:lta, jotka taas ajavat kaiken veden yksityistämistä?

Sarekretkeilijä

http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2010/02/19/vesisodat/

"Nyt Suomen hallitus tekee parhaansa suursijoittajien edestä muuttamalla lakeja ja asetuksia sijoittajille suotuisiksi ja mahdollistamalla Suomen kansalle kuuluvien vesivarojen, muiden luonnonvarojen ja kansallisomaisuuden ryöstön."

"OLETKO RIKAS? ONKOS SINULLA VARAA MAKSAA VEDESTÄSI ESIM. 500% KORKEAMPI HINTA? Hinta, jonka Yhtiö pyytää? Haluatko pihakaivoosi, jonka itse kustansit, yhtiön vesimittarin jolla mitataan vedenkulutuksesi että sinua osataan veloittaa pihakaivosi vedestä?"

"MAANOMISTAJAN PIENIMUOTOINEN PINTAVEDEN MYYNTI KIELLETÄÄN!

”Oikeus ottaa pintavettä kytkeytyisi kiinteistön
omistukseen tai hallintaan ja tarpeeseen
ottaa vettä kiinteistökohtaista käyttöä varten.
Vesilain käsitteistön selventämiseksi talousveden
ottamisen sijasta pykälässä viitattaisiin
2 §:n tavoin tavanomaista kiinteistökohtaista
käyttöä varten otettavaan veteen. Näin säännöksen
perusteella ei esimerkiksi voida ottaa
vettä toimitettavaksi muualla käytettäväksi.
Ottamisoikeuden kytkeytyminen kiinteistökohtaiseen
tarpeeseen rajaisi laajamittaisemmat
ottamishankkeet säännöksen soveltamisalan
ulkopuolelle ja ohjaisi ne varsinaisen
vesioikeudellisen lupamenettelyn piiriin ”

ISO 22000-standardi ja HACCP-järjestelmä http://www.dnv.fi/toimialat/el…/index.asp"

Visitor kommentoi:
19.2.2010 9.42
Pitkään ollut myös nämä ns.tekopohjavedet tapetilla, tuppaavaat laittamaan niitä luonnonsuojelualueille, vastustus totta kai on ollut melkoista.

”Jostain kumman syystä Roineen hyvä vesi ei edes vedenkulutuksen laskun oloissa kelpaa eräiden Pirkanmaan kuntien omistamalle Tavase Oy:lle (Tampereen ja Valkeakosken seudun vesi Oy). Yhtiön suunnitelmiin kuuluu jättimäinen, Suomen suurimpiin kuuluva tekopohjavesilaitos Kangasalan ja Pälkäneen rajalla. Se tuhoaa monen arvion mukaan laajamittaisesti Vehoniemenharjua. Tarkoituksena on pumpata päivittäin 70 000 - 90 000 kuutiometriä järvivettä Vehoniemen-Isokankaan harjuun Natura- luonnonsuojelualueelle suomalaiseen kansallismaisemaan, jossa Sakari Topelius 1800-luvulla ihasteli Suomen luonnon kauneutta.

Putkien avulla harjualueelle suihkutettu vesi aiotaan suodattaa harjun läpi juomavedeksi. Sitä varten tarvitaan suuria imeytys- ja kaivoalueita Pälkäneen ja Kangasalan rajalla. Tarkoitusta varten joudutaan hakkaamaan laajasti metsiä suomalaisesta kansallismaisemasta sekä ympäröimään imeytysalueet teräsaidoin, jotta ihmiset ja eläimet eivät pääse sinne veden suihkutuksen aikana. Kangasalan puolella kaikki tapahtuu Natura- luonnonsuojelualueella. Tavase on vaarallinen ennakkotapaus, jossa liikeyritys pyrkii murtamaan Naturan oikeusvaikutuksen luonnonsuojelualueella. Tekopohjaveden tuotanto Vehoniemellä on luontoa tuhoavaa liiketoimintaa.”

Linkissä lajemmin.

http://kotisivu.dnainternet.net/jormaman/

Jussi Vaarala kertoo blogissaan McKinsey-konsulttifirmasta ”Hallitus on palkannut amerikkalaisen konsulttiyrityksen ideoimaan seuraavan hallituksen ohjelmaa, kertoo Ylen uutiset.”

http://ejv54.blogit.uusisuomi.…-korville/

McKinseylta löytyy myös tämä vesikonsultaatio http://www.mckinsey.com/clientservice/water/

3Riikka Söyring kommentoi:
19.2.2010 9.33
Jussi Vaarala kertoo blogissaan McKinsey-konsulttifirmasta ”Hallitus on palkannut amerikkalaisen konsulttiyrityksen ideoimaan seuraavan hallituksen ohjelmaa, kertoo Ylen uutiset.”

http://ejv54.blogit.uusisuomi.…-korville/

McKinseylta löytyy myös tämä vesikonsultaatio http://www.mckinsey.com/clientservice/water/ "

Miksi media ei pauhaa, kun Natura-alueita raiskataan Tampereella ja Oulussa täysin? Onko luonnonsuojelutoiminta täysin ties mistä korkeuksista ohjattua?

Sarekretkeilijä

RS:n blogin perusteella näyttää tosiaan siltä, että Suomen puolustusvoimia käytetään salaa vesikolonialisointiin Bilderbergin eduksi muillakin paikkakunnilla. Tämähän on maanpetos:

5.Riikka Söyring kommentoi:
21.2.2010 10.38
Turun Seudun Vesi Oy tuhoaa ympäristöä ala-Satakunnassa vastoin kieltoja. Siellä häärää myös puolustusvoimat. Enempää en vielä tiedä mutta:

”Turun Seudun vesihanke: kammottavasti pilataan Virttaan harjualuetta, imeytysalueet ja kaivamiset ovat pitkällä, vaikka valitusprosessi on kesken ja äskettäin jokin korkea instanssi, en muista tarkkaa nimikettä, kielsi toimenpiteet ennen kuin asia on lopullisesti läpikäyty ja tutkittu.”

”Turun seudulla on ollut ja on vieläkin kansanliike vastustamassa Kokemäenjoen saastuneen veden imeyttämistä harjuluontoon. Pilataan ainutlaatuinen harjualue, että turkulaiset saavat puhdasta vettä. /…/
Vaikka lupaprossessi on kesken eikä lopullista päätöstä ole tehty, niin TSV vaan jatkaa ja on tehnyt mittavat mylläystoimet suodatuskenttineen ja
-altaineen laajalla alueella. Ikäänkuin olkapäitään kohotellen TSV:n johto ilmoitti kantanaan, että jos kampoihin pannut oikeus olisi tiennyt, miten pitkällä hanke jo on, ei taatusti olisi kieltoa ja jarruttelua tullut.”

”Porin Prikaati on ottanut lisää maastoa haltuunsa eikä sinne armeijan alueelle ole enää siviileillä mitään asiaa.” "

Sarekretkeilijä

Tuolla vielä hyvä yhteenveto:

http://nwohavaintoja.blogspot.com/

Minulle tuli mieleen myös tuo Hitmän. Eli ellemme suostu, jenkit kai hyökkäävät tännne tai laittavat Venäjän kaverinsa hyökkäämään tai murhauttavat hallituksen ja teettävät vallankaappauksen jollain Stubbin natsikikkareella.

"Syy siihen että minkä vuoksi Suomen pohjavedet yksityistetään mm. Jaakko Pöyry oy:lle joka sitten myy ne eteenpäin suurella hinnalla monikansallisille yhtiöille löytyy täysin Suomen valtion heikosta taloustilanteesta. Eli jos velkaa joudutaan ottamaan lisää niin EU-maiden kiristyvä taloustilanne ei enää voi taata lisää lainoja sen jäsenvaltioille. Mutta jos tehdäänkin sopimus monikansallisten yhtiöiden economic hitman edustajan kanssa, niin näin valtioille luvataan mittavia ja suuria lainoja lisää, jotka lopulta osoittautuvat petollisiksi"

"Tämä pohjavesien yksityistäminen voisi pahimmillaan johtaa siihen että vedestä pitäisi maksaa sitten yli 500 % korkeampi hinta ja tilanne tulee olemaan maanomistajilla pahin, koska heiltä tullaan sitten rahastamaan oman kaivon veden käytöstä. Eli Suomen pohjavedet riistetään samalla tavalla kuin Etelä-Amerikan monissa maissa missä esim. Coca-Cola company korporaatio on yksityistänyt "

simeooni

turun seudun vesi on kaivanut melkosen putken jo melkein turkuun asti , ei siinä valitukset tai mikään muukaan auttanut , harju pilalle ja putki turkuun , kansa pitää vaan turpansa kiinni . niin se vaan on , melkosen määrän yritti ihmiset laittaa valituksia ja kyllä niitä ehkä ensi vuosituhallella jo tutkitankin ja voidaan ottaa jopa jotain kantaa , mikään ei auta .

Korpijaakko

Ja Lappeenrannassa vedenjakelu takkuaa taas! Perkele! Joko ne vievät meidän vesiä suoraan putkesta?

Sarekretkeilijä

Isoahon blogissa tänään hyviä nimim. Uurijan kommentteja. Ensin nimim. Yksilö:"Keskipäivän peili tänään klo 12:00

Yle kertoo Markon nälkälakosta.

Markon juttu alkaa alusta 6 min kohdalta ja kestää noin reilut 3 min. kuunnelkaa kuinka kansalaisia rauhoitellaan.

Haastatelussa kuullaan mm. eduskunnan turvallisuusjohtaja Jukka Savolaa. Karvian kunnanjohtajaa Tarja Hosiasluomaa ja luonnonsuojelupäällikköä Ilpo Kurosta.

Täältä voit kuunnella jutun.

http://areena.yle.fi/ohjelma/8…f501c258f8
"

Uurija:"#28, mitä Ylen uutiset siitä kertoivat?

Ei kai vaan, että Marko on pelkästään luonnonsuojelija? Että hän haluaisi vain säilyttää pohjavedet puhtaana?

Radio Rockissa kun Markoa haastateltiin tänään aamulla, kävi juuri näin. Jäi kokonaan sanomatta varsinainen asia:

Suomen pohjavesien yksityistäminen ja myynti ulkomaille pilkkahinnasta.

Onko nyt menossa valtamedialla vaihe, jossa kansanliikkeestä on pakko uutisoida, mutta se tehdään virheellisesti.

Markon olisi hyvä varautua virheuutisoinnin ennalta hälventämiseen, samoin tukijoukkojen.

31uurija kommentoi:
23.2.2010 13.50
#29. Kuuntelin tuon Ylen areenan lähetyksen.

1. Siinä edelleen jätettiin vastaamatta itse varsinaiseen kysymykseen.

2. Suomen pohjavesiasiaa ei liitetty laajempaan kansainväliseen yhteyteen. Ei mainittu valtion velkaannuttamisen, IMF:n (maailmanpankki) ja globaalin finanssikatastrofin kytkeytymistä aiheeseen.

3. Ei kerrottu, miten kansallisvarat, vesi, energia ja muu kansallisomaisuus on kaapattu Etelä-Amerikassa ja muualla kolmansissa maissa kansainväliseen yksityisomistukseen.

4. Ja miten sähkön, veden, ravinnon, paikallisliikenteen terveydenhoidon ja muun elämälle välttämättömän hinta on noussut köyhtyneiden kansalaisten ulottumattomiin. Yksityistämisen seurauksena.

5. Jäi kertomatta, että finanssikriisi on tuonut ilmiön myös Suomeen. Myös Suomessa valtio liittoutuu poliittisesti yksimielisenä globaalien megaluokan yritysten kanssa.
Peukaloruuvina käytetään valtion velkaannuttamista yli maksukyvyn rajojen. Suomi on jo rankasti ylivelkainen maksukykyyn nähden.

6. Lainsäädäntöä on muutettu Suomessakin pikkuhiljaa kansallisomaisuuden ja luonnonvarojen yksityistämisen ja myymisen sallivaksi.

7. Kansalaiset tai edes kaikki rivipoliitikot eivät asiasta tiedä, koska tiedotusvälineet eivät siitä kerro. "

TRB

Hui, vesi loppuu. Onneksi on lunta mitä sulatella...

Sarekretkeilijä

Tässäpä aika huolestuttava havainto em blogista:"uurija kommentoi:
23.2.2010 9.56
VeliSynkkä, tein oheisen tiivistelmän 15.2. juuri sinua varten. Kopsaan sen tähän kokonaan:

”uurija kommentoi:
15.2.2010 12.25
Koska kertaus on opintojen äiti, sallittaneen lyhyt oppimäärä niille, jotka sattumalta klikkaavat sivulle sisään ja haluavat nopeasti tietää, mistä tässä kaikessa on kyse.
Tietämättömyys ei ole synti, koska valtamedia ei ole kertonut asiasta suoraan juuri mitään.
En itsekään vielä vuosi sitten tajunnut, että nämä asiat koskevat myös Suomea.:

1. On meneillään globaali prosessi, jossa valtioiden kansallisomaisuus (sähkö, kaivosteollisuus) ja luonnonvarat, kuten tässä Suomen pohjavesi, myydään kansalaisten mielipidettä kysymättä yksityisille ylikansallisille yrityksille pilkkahinnasta.

2. Seuraus: Veden, (energian, sähkön ravinnon, jne.) hinta nousee yksityisomistuksessa pilviin. Tämä on nähty Virossa, jossa vesi yksityistettiin sekä maailmalla kolmansissa maissa.

http://www.kepa.fi/uutiset/2708/

3. Tekniikkana on ensin pakottaa valtio velkaantumaan ja asettaa velan myöntämisen ehdoiksi kansallisomaisuuden yksityistäminen.
Suomi (Kreikka, Espanja, Islanti, …) ovat jo vedetyt syvälle valtion ylivelkaannuttamisprosessiin ja tätä kautta kansallisomaisuuden kaappaamiseen.

4. Koska valtiovalta tietää, että kansalaiset eivät omien etujensa vastaista pohjavesien jne, myyntiä ikinä hyväksyisi, asiaa on valmisteltu salaa.

5. Suomessa ja muualla paljastunut poliitikkojen ja puolueiden silmiinpistävän laaja korruptio, runsas voitelu rahalla, tulee ymmärrettäväksi, kun rahaa pursuavat ylikansalliset markkinatoimijat ovat halunneet varmistua siitä, etteivät hallitus ja kansanedustuslaitos asetu poikkiteloin yksityistämistä vastaan.

6. Suomea, kuten kaikkia länsimaisia valtioita, hallitsee poliittinen korkean tason yksimielisyys siitä, että

7. …valtion kestämätön velkaannuttaminen Maailmanpankille ja yksityisille kansainvälisille suurpankeille on ihan OK-toimintaa.
Tätä ei vaalipuheissa tietenkään sanota suoraan, vaan asia puetaan talouskasvua ja vapaita markkinoita ihannoivaan korukieleen.

8. Tieto korruptoituneesta, kansalaiset sukupolviksi velkaorjuuteen syöksevästä kuviosta on tihkunut julki.

9. Kansalaiset ovat ryhtyneet toimintaan.”

Lukuisat blogistit ovat tarttuneet asiaan. Esimerkiksi Turjalaisen valtakunta. "

Peritäänköhän lumien sulattelustakin vesivero tulevaisuudessa, kun kaiken omistaa iso sijoituspankki ja suomalaiset raatavat sen hyväksi yötäpäivää ilman eläkeikäarajaa?

Erityisen huolestuttavaa on se, että päättäjämme ajavat tällaista politiikkaa salaa kansan selän takana.

Pale

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2010/02/1064791

ovat valitettavasti hajaannuttaneet trailer parkin...

Sarekretkeilijä

Uutisissa väitetään Helsingin kaupungin kieltäneen parkkeeraamisen, mutta tämä on valhetta. Kaupunginjohtaja Sauri on toistuvasti kiistänyt kaikki väiteet eikä sieltäpäin ole puututtu mielenosoitukseen. Nytkin Sauri välitti kiistassa ja pyysi siirtämään auton viheralueelle.

YLE ei anna kommentoida näitä Marko-uutisiaan, eli se haluaa valehdella ja petkuttaa asiasta.

Aiemmissa uutisissa on esitetty luonnonsuojeluliiton nokkamiehen käsityksiä. Viranomaistietoon ilmeisesti pohjaten hän väittää asiassa olleen väärinkäsityksiä. Lisäksi hän väittää, että ulkomaiset yritykset eivät halvittelisi pohjavesiä ja sanotaan hankkeiden vaativan ympäristöluvan. No Putin sai lupansa ja niin vain Oulussa ym. Naturaharjut paskaksi ja kaksi kertaa Oulun vesitarve pumppaukseen. Ei rohjettu ajaa kuusinkertaista määrää aluksi, koska lupaa varten piti olla rajallinen. Ympäristölupa irtosi, kutenmuuallakin. Vai ei kv pääoma ole kiinnostunut Suomen vesistä? Miksi muuten tavallisilta pulliaisilta ja pienyrittäjiltä oikein lainsäädännöllä kiellettiin veden myynti kaivoistaan ja lähteistään? Kaikki merkit ulkomailta ja suora kiinnostus ja osallistuminen vesibisnekseen, ostot ja ostaotarjoukset puhuvat karua kieltään. Lieneekö virkamiesluonnonsuojelija edes tuollaista propagandaa ihan tarkkaan ottaen esittänyt?

Kim Öhman
Käyttäjän Kim Öhman kuva

Voi tätä salaliittojen, kusettamisen ja pimittämisen määrää...

Ei hyvää päivää!

Sarekretkeilijä

Niin. Lisöksi järjestömies ei tunnu tietävän, että pohjavedet saa vallata kaivosvaltauksen tapaan suurina alueina, joten ison ulkomaalaisen yrityksen ei tarvitse omistaa lähteitä ym. laajoilla alueilla. Se voi silti alkaa laskuttamaan maanomistajia kaivojensa käytöstä.

Sarekretkeilijä

http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2010/02/26/sananvapaus-suomessa/

Marko on eliitille vaarallinen aktivisti ja PIDÄTETTY. Saas nähdä, yritetäänkö laittaa joku keksitty rikos ja tuomio, jotta saadaan pois kapinan alkupesöäkekin. Mutta entäpä, jos tämä ei pelota, vaan synnyttää uuden nuijasodan?

Jipsu

[quote author=kauheamies link=topic=29619.msg173573#msg173573 date=1267216246]
http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2010/02/26/sananvapaus-suomessa/

Marko on eliitille vaarallinen aktivisti ja PIDÄTETTY. Saas nähdä, yritetäänkö laittaa joku keksitty rikos ja tuomio, jotta saadaan pois kapinan alkupesöäkekin. Mutta entäpä, jos tämä ei pelota, vaan synnyttää uuden nuijasodan?Koettakaa huolehtia, ettei se jää pelkäksi nuijien sodaksi. Siihenkin on aika selkeät ainekset.

Sarekretkeilijä

http://turjalainen.blogspot.com/2010/02/elakeikaa-odotellessa.html

Ja toinen linkki:"13.2. Oh Canada, Our Bought and Sold Out Country. Varsin hyvä kanadalainen dokumenttifilmi rahajärjestelmästämme ja siitä miten korruptoituneet poliitikot rakentavat isojen poikien laskuun uutta maailmanjärjestystä. Se sisältää suvereenisuuden menetyksen, kansallisomaisuuden myymisen pilkkahintaa ulkomaisille sijoittajille ja ihmisten hallitsemisen pelottelun ja kriisien avulla. Vaikka filmi kertoo Kanadasta, on kehitys kaikkialla maailmassa samansuuntainen"

http://nwo.11syyskuu.net/

Siis tuolla. Tosin en saanut linkkiä sivustolla aukenmaan, mutta ehkäpä se on viedokokoelman puolelta saavutettavissa.

Sarekretkeilijä

Suomen vesivarat on jo siirretty Euroopan vesipörssiin:

RS:n blogi:"97Riikka Söyring kommentoi:
27.2.2010 18.39
MMM:n vesivarastrategia-pdf, 47 sivua vuodelta 2009

http://www.mmm.fi/attachments/…al__2_.pdf

”Dokumentin lopussa on ryhmätyön tuloksia. Kolme ryhmää oli lyhyesti pohtinut vesivarastrategian skenaarioita. Tuloksien ohessa on sivulla 40 laatikko, jossa viitataan ”Viisaiden ryhmään”, mutta alkuperäistä lähdettä ei mainita:
———————
Tutkijaryhmä: kansallinen oikeuslaitos lakkautetaan
Yksituumainen johtopäätös Suomen kansallisen lainsäädännön säilyttämismahdollsuutta arvioineen oikeusoppineiden ns. ”Viisaiden ryhmän” työstä on, että kansallisesta lainsäädännöstä, kuten vesilaista, tullaan luopumaan kokonaan säädäntävallan keskittyessä EU:hun.
Samanaikaisesti viime vuosina tapahtunut ilmastosuotuisan energian, tuuli- ja vesivoiman, arvon räjähdysmäinen kasvu ja raakavesivarojen hallinnoinnin siirto EU:n yhteiseen vesipörssiin aiheuttaa merkittävimmän kansallisomaisuutemme menettämisen. Vaikka energia- ja vesivaramme edelleen fyysisesti sijaitsevat Suomen alueella, niiden käyttöä tullaan jo lähivuosina rajoittamaan mm. Etelä-Euroopan akuutin vesikriisin vuoksi.
—————————
Siis: Raakavesivarat ON JO siirretty EU:n yhteiseen vesipörssiin.
Ryhmätyö on järjestetty vesivarayhdyshenkilöpäivillä Mikkelissä viime toukokuussa, mutta en löytänyt mitään mikä olisi suoraan koskenut kyseistä tapahtumaa. Tapahtuma on ensimmäinen, jossa käsitellään uutta vesistrategiaa. Olisi kiinnostavaa saada käsiinsä tuo ”Viisaiden ryhmän” raportti, johon edellä viitattiin.”

selvitteli eräs tuttavani omissa tutkimuksissaan tästä vesiasiasta. On tainnut tässäkin toimijoilta unohtua se, että Suomi on allekirjoittanut Århusin sopimuksen, jonka mukaan kansalaisia tulee kuulla ympäristöasioissa. "

Sarekretkeilijä

http://turjalainen.blogspot.com/2010/02/skandaali-viinivaaran-pohjavesihankeen.html

http://mattieino.blogit.uusisuomi.fi/2010/03/02/lahetan-taman-postitukseni-kaikille-lapin-vaalipiirin-kansanedustajilleni/

Pari muuta vesiasioista kauhistunutta.

Sarekretkeilijä

Hyviä kommentteja Isoahon blogissa:"seppo ihana kommentoi:
3.3.2010 13.13
http://www.poyry.com/Sijoittaj…htaja.html

Heikki Malinen
s. 1962, Suomen ja Yhdysvaltain kansalainen
Koulutus
KTM, Helsingin kauppakorkeakoulu, 1986
MBA, Harvard Business School, 1993
Asema
Pöyry Oyj:n toimitusjohtaja
Oman toimen ohella Metsäteollisuus-liiketoimintaryhmän johtaja
Tehtävät Pöyryllä
Heikki Malinen nimitettiin Pöyry Oyj:n toimitusjohtajaksi 1.6.2008 alkaen. Samasta päivämäärästä alkaen hän toimii konsernin johtoryhmän puheenjohtajana.
Ammatillinen tausta, luottamustehtävät
UPM-Kymmene Oyj, Helsinki
Strategiajohtaja, johtajiston jäsen 2006-2008

UPM North America, Chicago, USA
Toimitusjohtaja 2004-2005

UPM-Kymmene, Chicago, USA
Myyntijohtaja 2002-2003

Jaakko Pöyry Consulting, New York, USA
Partneri, Jaakko Pöyry North America 2000-2001

McKinsey & Co, Atlanta, USA
Projektijohtaja 1997-1999

No joo. McKinsey ja kumppanit. Firma jolta hallitus tilasi konsulttipalvelut seuraavan hallitusohjelman suunnittelemiseen. Miten niin piiri pieni jne. "

Maamme luonnonvarat yksityistetäänb pilkkahintaan. Pöyry on juuri näitä pohjavesiä ulkomaille ryöstämässä. Kinsey taas on laatinut hallitusohjelmamme ja laatii seuraavankin. Eli hallitusohjelmamme laatii usalainen yritys. Sitä ei eddes päätetä EU:ssa!

"uurija kommentoi:
3.3.2010 21.28
Jos suomalaiset tietäisivät, mitä maallemme on tapahtumassa, he eivät sietäisi menoa päivääkään.

Syvä tietämättömyys selittyy vain sillä, etteivät kansalaiset seuraa muita kuin päämedioita.
Ihmiset on ajettu liian ahtaalle arkensa kanssa, että he ehtisivät pysähtyä miettimään mistä tässä on kyse.

Oheisessa linkissä paljastetaan kuinka IMF (Kansainvälinen valuuttarahasto) ja Maailmanpankki tuhosivat Jugoslavian, Ukrainan, Bosnia-Hertsegovinan …

http://emperors-clothes.com/analysis/1.htm

Suomen yksityistäminen, omavaraisuuden ja elämää kannattelevien rakenteiden purkaminen aloitettiin heti kun EU:hun oli liitytty.

Kansainvälisen valuuttarahaston IMF:n kynnet ovat jo syvällä Suomen lainsäädännössä, maaperässä ja yhteiskunnassa.

Miksi Suomikin ajetaan konkurssiin? Miksi meidät köyhdytetään? Miksi meiltä viedään mahdollisuus itsenäiseen elämään, yrittäjyyteen, työllisyyteen ja yksityisasumiseen?

On luultavasti kyse kansalaisten ja alueiden hallittavuudesta, vallankäyttö on helpompaa, kun rakenteet on ensin tuhottu.

Mitä järkeä tässä kaikessa on?

Meiltä ei kysytä. "

Sivut