1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
teesaa
Relaan uusiutuminen

Hyvä, että jotain tapahtuu. Relaa onkin saavuttanut foorumina kehityskaarensa tasaisen vaiheen, jossa 90% postauksista on myynti-ilmoituksia.

Toivotaan uudistukselle hyvää, mutta jos tuo oheinen ilmoitus roikkuu tuossa etusivulla yhtä kauan, kuin taannoinen graafisen suunnittelijan rekryilmoitus, niin niin...niin.

Lykkyä pyttyyn ja mieluummin liikkeelle aikaisemmin kuin myöhemmin. Joskus kannattaa tehdä ennen suunnittelua.

EDIT: Koitin lisätä postaukseen 12kt:n kuvan foorumin omalla softalla, mutta "kansio on täynnä", niinkuin se oli jo ainakin vuosi sitten. Ei LUULISI yhden kansion vuotta vanhempien kuvien deletoimisen olevan niin ylenmäärin vaikeaa. Aloittakaa uudistus tuolta - tai allokoikaa tuolle kansiolle enemmän tilaa.

Kuva on nyt tässä

hiihtäjävaeltaja

[quote author=teesaa link=topic=32981.msg181847#msg181847 date=1290507250]
Hyvä, että jotain tapahtuu. Relaa onkin saavuttanut foorumina kehityskaarensa tasaisen vaiheen, jossa 90% postauksista on myynti-ilmoituksia.Toivottavasti tulevaan uudistuneeseen (?) foorumiin tulee "näytä edellisen käynnin jälkeiset viestit" -toiminto, jossa pystyy halutessaan automaattisesti jättämään pois kaikki myynti-ilmoitukset! Relaa on hyvä foorumi, mutta tuo myynti-ilmoitusten tulva peittää alleen varsinaisen keskustelun.