1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
ihmeseikkailija
Autiotuvassa/luonnossa kuultua

Avataampas ketju hauskoille/hämärille lausahduksille tai asioille mitä luonnossa tai autiotuvassa tulee kuultua. Kaikkeahan sitä tulee kuultua mutta harvoin kirjattu ylös. Tännehän niitä voisi keräillä...

Eräällä autiotuvalla, kun olin aamupäivällä pitkien yöunien jälkeen nousemassa makuupussista ja oli vain urheilukerrasto päällä. Tuli tupaan noin 35-vuotias nainen ja totesi kärttyisällä äänellä: "pistä housut jalkaan, tänne voi tulla muitakin ohikulkijoita" 

Että miettikääpäs sitä, ensi kerralla, kun olette autituvassa ilman päällyshousuja... 8)

Lisätään samaan vielä, että myöhemmin aamupäivällä tuli äiti lapsineen ja nöyristelevästi tulivat sisään ja sanoivat: "kirjoitamme vain nimemme tähän kirjaan ja lähdemme sitten" Selitin heille, että tämä on autiotupa, jonne voi tulla vaikka keskellä yötä (housut taisi olla jo siinä vaiheessa jalassa).  8)

dabomba
Käyttäjän dabomba kuva

Hiihtovaelluksella yhdellä tuvalla oli vanhempi pariskunta. Heillä oli ahkiossa mukana mm. omat tiskivadit (!) fairyineen ja kumihanskoineen ja kaikkea muuta ihmeellistä. Ahkiona muistaakseni oli pari kappaletta peräkkäin sidottuja tavallisia lasten pulkkia. Vähän valittelivat kun hiihtäminen tahtoo olla raskasta. Mistähän johtui... Smile

Mukana oli myös 4-5 paria kenkiä per henki, jotenkin näin: oli huopasaappaat tupakengiksi, lenkkitossut varatupakengiksi, kumisaappaat hiihtoon, taisi olla varakumisaappaatkin, ja vielä vaelluskengät satunnaiseen pihalla ulkoiluun, tai johonkin. Siinä rupatellessa rouva valitteli kun vaelluskengät on tosi huonot, kastuvat heti lumihangessa läpi ja ovat tosi ikävät muutenkin. Ei sinänsä mikään ihme, ne oli jotkut kympin markettikengät. Ja sitten se hauska kommentti: "Kyllähän meillä olisi sellaiset hienot kunnon goretex-vaelluskengät, mutta ei me niitä raaskittu ottaa mukaan vaellukselle etteivät mene pilalle." Jäin sanattomaksi.