1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Relaa
Käyttäjän Relaa kuva
Miksi 80 prosenttia Relaan jäsenistä on miehiä?

Kairassa kulkee mies, kivääri ja koira. Kulkeeko nainen, kivääri ja koira? Ei.

Jos tulee naisia erämaassa vastaan, pitää piiloutua pusikkoon. Häiritsevät yhteyttä miehen ja luonnon välillä. Hajuvesiä ruiskuttavat, leiripaikoilla sisustajia leikkivät ja huomiota vaativat.

Nainen ei osaa olla hiljaa.

Kalervo Lohi on erämies, ei ulkoilija. Kivääri olallaan Lohi kulkee erämaassa, jaloissaan uskollinen haukku. "Suolaa ja tulukset", Lohi vastaa uteluihin muonasta.
------------------------------------------------------------------
Lue koko artikkeli

Markku Jussila

Leiripaikalla sisustajan leikkiminen  :lol: Tiivistää ja kiteyttää niin paljon?!?

antero
Käyttäjän antero kuva

Voi Jeesus. Oikeesti? Vaikka provothan ne parhaita on

Kannas

Vastaus on sen verran harkittua ja punnittua puhetta, että Relaan jäsenistä on varmasti jatkossakin 80 prosenttia miehiä. Provosointi kannattaa aina, sanoisi varmasti Jörn Donnerkin!

nilakka

Olisko syy siinä,että kukas se kotiasioita pyörittää sillä aikaa kun miehet jutaa :lol:

Jokaisen vaeltavan miehen takana on kotihengetär, tai sitten ei.....


PiaVil

Uutena foorumin jäsenenä voi helposti todeta että jestas mitä bullshittiä...ettehän te miehet voi aidosti olla noin kategorisoivia ja yksinkertaisia...?

Hobgob

En tiedä, mutta luulisin tuon olevan paljolti kulttuuriperinnäistä valitettavasti, koska kaverina 1-lahkeiset ovat kuitenkin parempia. Miehet metsällä, savotassa, sodassa &naiset lottina, äiteinä &pesänpitäjinä on kääntynyt miehet eräilemässä, vaeltamassa &kalassa & naiset hevostelemassa, marjassa &sienessä tjsp., vaikka tilanne on tainnut heterogenisoitua reippaasti viimeisessä sadassa vuodessa. Edelleen on selkeästi nähtävissä persujen piirissä solttupoika &sisar hento valkoinen jako (,joka mielestäni On roolileikkinäkin jokseenkin ÄLLÖTTÄVÄÄ, mutta leikkikööt persut mitä huvittaa, niin eivät ainakaan piinaa ihmisiä..).

teesaa

Tasa-arvon mukaan nyt pitää moderaattoreiden puuttua asiaan ja saada naisten määrä nousemaan minimissään 40% tasolle. Eli uusien miesten liittymiselle stop, ja naisille värvätään uusi bloggari Esko Eerikäinen selittämään blogissaan ex-Martinansa uutta raskautta, niin eikähän kävijämäärät naisille pompsahda...

Edit: ps. foto olis kiva yllätys...

Wannabe mies monessa lajissa!

antero
Käyttäjän antero kuva

[quote author=PiaVil link=topic=37329.msg200667#msg200667 date=1328995791]
ettehän te miehet voi aidosti olla noin kategorisoivia ja yksinkertaisia...?Tuota tuota, kukas tässä nyt aidosti kategorisoi...

jjhenttonen
Käyttäjän jjhenttonen kuva

Yks nainen vastaa neljää miestä?

Sanna76

Quote:
Miksi 80 prosenttia Relaan jäsenistä on miehiä?


Onko totta?

Relaa
Käyttäjän Relaa kuva

Mainittakoon tähän, että ketjun taustalla olevan alkuperäisen Relaan artikkelin jälkeen tehdyn jäsenkyselyn mukaan tämä ei ole totta Wink Naisia on teistä melkein 40%.

---------------------------------------
Elämä on ulkona. Relaa netissä.
---------------------------------------

Plo

Naiset vaeltavat ja retkeilevät eivätkä runkkaa välineillä. Siksi heitä ei näissä keskusteluissa näy.