1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Arttu Muukkonen
Kenestä seuraava Suomen presidentti?

Mitä luulette, voittaako Sauli suorilta vai mennäänkö toiselle kierrokselle?

Entä kuka on ulkoiluhenkisin, liekö tupakkia poltteleva mutta rullaluistelua harrastava Sauli, vai kävelylenkeistä ainakin ennen pitänyt Essayah? Tiluksillaan tallusteleva Väyrynen? Vai aavikoilla teltoissa nukkuva Haavisto?

Juha Viitala

Pekka tekee ilmaveivin!

Sarekretkeilijä

Viäyrynen, koska motkottaa takuumiljardeista.

Markku Jussila

Olihan tän tarkotus olla voittajaennustus eikä äänestysennakkogallup? Minä siis ainakin vastasin tähän erilailla kuin äänestyslipukkeeseen laitan. En nimittäin noin niinkun oikeasti usko äänestyslipukkeella suosimani kandidaatin mahdollisuuksiin.

Arttu Muukkonen

[quote author=Markku Jussila link=topic=38927.msg199233#msg199233 date=1326317196]
Olihan tän tarkotus olla voittajaennustus eikä äänestysennakkogallup? Minä siis ainakin vastasin tähän erilailla kuin äänestyslipukkeeseen laitan. En nimittäin noin niinkun oikeasti usko äänestyslipukkeella suosimani kandidaatin mahdollisuuksiin.Hmm, hyvä kysymys! Ehkä tähtäsin eniten ennakkoäänestykseen. Lienee selvää, että Niinistö valitaan, joten sinänsä ennakkokeskustelukin on vähän hassua, mutta vielä hassumpaa olisi, jos mediakin näin päättäisi, että ei esitellä ehdokkaita eikä pidetä tenttejä, kun Saukki kuitenkin vie.

Tänään joku viisas taisi sanoa, että voi olla, että Niinistö valitaan ekalta kierrokselta jo presidentiksi. Saa nähdä.