1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Relaa
Käyttäjän Relaa kuva
Tiistaiaamun 27.3.2012 viestejä hukkunut, pahoittelut!

Relaan tietokannoista vastaavalla palveluntarjoajalla sattui paha virhe tiistaina 27.3.2012. Sen seurauksena deletoivat vahingossa Relaan keskustelujen tietokannan. Virheen jälkeen joutuivat palauttamaan tietokannan varmuuskopioista. Varmuuskopio ei ollut aivan tunnilleen ajantasalla.

Tämän seurauksena Keskusteluista, Myydään-palstalta ja Ostetaan-palstalta puuttuvat mahdolliset tiistaina 27.3 aamupäivällä laitetut viestit. Ja niitä vastaavat yksityisviestit!

Pistäkää siis viestejä uusiksi sisään!

Pahoittelut ja suurkiitos!

Relaa
Käyttäjän Relaa kuva

Huom!

Ongelma koskee myös tiistaiaamun yksityisviestejä!

Jos siis olette lähettäneet yksityisviestejä, niin lähettäkää samanlaiset uudestaan. Ne eivät ole menneet tiistaiaamupäivän aikana vastaanottajille. Tai ne siis menivät silloin vähäksi aikaa perille, mutta jossei vastaanottaja saman tien ehtinyt lukea niitä, niin ne katosivat ongelman yhteydessä bittiavaruuteen eivätkä tule sieltä takaisin.

---------------------------------------
Elämä on ulkona. Relaa netissä.
---------------------------------------

Relaa
Käyttäjän Relaa kuva

Muistakaa edelleen, että tiistaiaamupäivän viestit eivät ole kulkeneet mihinkään eikä niitä valitettavasti saada palautettua. Pitää siis muistella mitä tiistaiaamuna kirjoitteli ja laittaa samat uudestaan Relaaseen.

Pitäisikö teidän mielestä palveluntarjoajan jotenkin korvata Relaalle tuhoamansa viestit?

Kyse on "vain" muutamasta kymmenestä viestistä, mutta moni niistä on saattanut olla lähettäjilleen tärkeitä. Jos saisimme jotain korvausta, niin keksisimme kyllä keinon jakaa sen jotenkin käyttäjille. Järjestäisimme vaikka Relaan kevätjuhlan tai pikkujoulut korvausrahoilla.

Eräs tekkialaa tunteva Relaan käyttäjä sanoi, että kun Relaa maksaa palveluntarjoajalle palveluksista vain minipieniä pikkurahoja, niin vastaavasti sopimukset ovat sitten sellaisia ettei isoja korvauksiakaan voi missään tilanteessa saada.

---------------------------------------
Elämä on ulkona. Relaa netissä.
---------------------------------------