1 viesti / 0 new
Relaa
Käyttäjän Relaa kuva
10 näppärää ulkoilijan välinettä vappubrunssille (Relaa.comin artikkeli)

Relaa.comin vappuartikkeli
10 näppärää ulkoilijan välinettä vappubrunssille
------------------------------------------------------------------Kännykkä herättää. Vappupäivän piknik odottaa! Mutta yllättäen edellisiltana jäi pakkailut tekemättä.

Ei hätää. Kurkistus ulkoilukamavarastoon pelastaa. Ja yksi janojuoma heti herätessä. Kolmas kulaus maistuu jo hyvältä, ja siitä sitten vain valoa kohti!

1. Makuualusta

Tee puolikkostealla ja kylmällä viltillä istuva naapuriseurue kateelliseksi. Makuualustan päällä on miellyttävä istua ja se eristää roudankylmästä suomalaisesta maasta. Ilmatäytteinen alusta tuo luksusta verrattuna perusalustaan.


2. Lämmitettävät pohjalliset tai lämpötyynyt

Vappuna hytisyttää varmasti joko krapulasta tai vinkasta johtue. Kun jalat ja kädet pysyvät lämpiminä, jaksat kuunnella hymyssä suin vielä ainakin yhden teekkarilaulajien biisin.


3. Spork

Lusikkahaarukka yhdistelmällä syöt helposti (muttet elegantisti) nakkeja ja perunasalaattia.


4. Laskulasit peililinsseillä

Laskulasit suojaavat skumppapulloista singahtelevilta korkeilta ja serpentiiniltä. Peililinssien taakse voit myös piilottaa edellisillan jäljiltä punottavat silmät. Nykyaikaisia peililaseja saa myös vaaleammilla linsseillä, joten lasit toimivat myös pilvisellä säällä.

5. Ensiapupakkaus

Ulkoillessa on vappunakin syytä varautua onnettomuuksien varalle. Tarkista, että pakkauksessa on ainakin särky- ja närästyslääkettä.

6. Köysi ja sulkurenkaita

Pitäkää tiimi kasassa Espan tungoksessa klippaamalla itsenne vyönlenkeistä kiinni kevyeen randoköyteen. Ohut köysi on huomaamaton ja kevyt ja niitä saa pirteän keväisissä väreissä.


7. Laavu, tarppi tai bivy-pussi

Vappuna tuulee, aina. Suojaudu siis tuulelta.


8. Retkikeitin ja kattila

Kuka nyt vappuna kylmiä nakkeja söisi? Kahden litran kattilaan mahtuu juuri ja juuri 24 nakkia.


9. Suorakantaiset sukset ja sauvat

Randopetteri voi iskeä suorakantaiset suksensa hankeen – tai sulaan maahan – ja askarrella itselleen kasarityylisen suksi-sauva-tuolin. Twineillä tämä on hankalampaa.


10. Taukotakki

Pullea takki pitää lämpimänä ja peittää juhlimisen aiheuttamaa turvotusta.


+1 Kuksa

No ei. Juo kuoharisi mieluummin vaikka pullon suusta.

------------------------------------------------------------------