Verbierissä on hieno talvi!

Kausi alkoi lumisissa merkeissä ja lunta aiempiin vuosiin nähden on runsaasti: tänä talvena on laskettu mäkiä joihin viimevuosina ei ole ollut lumen puutteen vuoksi mitään asiaa. Pitkä kylmä jakso piti mäet hyvässä kunnossa ja laskupäivien päätteeksi on näkynyt paljon iloisia hymyjä afterilla. Voi vaan hämästellä miten erilaisia samat mäet ovat eri vuosina! Olosuhteissa ei siis ole ollut valittamista, vaikkakin nyt paistaa aurinko ja lämpötilat alkaa muistuttamaan keväästä.

Toissa viikkoinen Elämysmatkojen vapaalaskuviikko suhahti ohi vauhdikkaasti: Petten opastuksella viikkoa viettäneet laskijat nautiskelivat puuterilumesta, auringosta, vuorista ja haikista. Ei ollenkaan hullumpaa, jengillä oli sangen mukavaa.

Kylillä meininki on sujunut tuttuun tapaan: afterissa on otettu olut jos toinenkin ja juustoruoat uppoaa.

Tänään vietetään Mardi Gras- karnevaalia, joka on täällä tosi iso juhla. Eli nyt on aika tanssia muutama sadetanssi, jotta saataisiin kunnolla lunta vielä loppukaudeksikin. Täällä odotetaan jo innolla keväisiä skinnailuretkiä auringossa ja kunnon keväthiihtoa, joka varmasti tänä talvena jatkuu piiiitkälle kevääseen!

Aurinkoisin terveisin,

Minttu / Verbier

http://www.relaa.com/keskustelu/index.php?topic=39686.0

elamysopas