Heissulivei!!

Aika paljon on taas tapahtunut sitten viime kirjoittelun. Lunta ei tammikuun alkupuolella liikoja sadellu Tirolissa, mutta jotain sentään kuitenkin, että laskemaan ollaan kokoaika päästy. Tammikuun 16. matkustin Verbieriin Freerideweekin päättäviin FWQ3*-kisoihin. Sattui sitten hyvä dumppi juuri kisojen alle ja päästiin laskemaan kisa uudelle puuterilumelle. Pohjia ei paljon Verbierissäkään ollu, että sharkkeja vaani kyllä suksia lumen alla todella paljon ja varovainen täytyi olla. Itse pääsiin laskemaan numerolla 3 eli lähes puhtaille jäljille, mutta ei se tällä kertaa paljoa auttanut, kun menin kaatumaan hieman heti ensimmäisen hypyn jälkeen. Seuraavia kisoja täytyykin nyt odottaa, koska ensi viikolla järjestettävistä Livignon ja Engadinin 4*-kisoista jäin niukasti rannalle, koska rankingsijoitukseni on sen verran huono, pitäisi varmaan alkaa pysyä pystyssä noita kisoja. 

 

Tämän viikon alussa satoi Zillertaliin sitten oikein makoisasti lunta ja ollaan päästy todellisen puuterihiihdon makuun. Tiistaina oli tehokkaimman sateen päivä ja käytiin silloin Antti Leukun kanssa hieman tutkimassa metsälaskuja ja eihän siihen tarvinnut pettyä. 

Tässä Antti Leukun puhelimella ottama kuva muutaman tyynyn pomputtelusta. Oikein makoisaa.

Keskiviikkona päästiinkin sitten laskemaan auringonpaisteessa ja pehmeetä oli edellisen 3. päivän aikana tullut n. 50cm. Aamulla ei ehtinyt kypäräkameraa alkaa virittelemään, mutta iltapäiväksi sain sen laitettua päälle ja koostiin pienen pätkän joka mielestäni kuvastaa hyvin omia laskufiiliksiäni päivästä. 

 

Päätän kirjoitteluni nyt näihin kuviin, näihin tunnelmiin! Pasila olkaa hyvä!

T: Marko

 

Jan28th from Marko Ikävalko on Vimeo.

 

Maco