Kesähiihtoa!

Talvi oli vaikee vammojen yms. johdosta eikä oikein inspiraatiota tänne päivittelyyn löytynyt, mutta nyt alkaa taas fiilistä hommiin löytymään. En ole aikaisemmin juuri kesällä laskenut, kun silloin on pitänyt olla töissä, että saa rahaa seuraavaan talveen ja Suomesta käsin ei oikein viikonlopun pistot ole tuntuneet järkeviltä. 

Mr. Hiutale Jan-Erik "Blumi" Blomberg viestitteli vähän ennen helatorstaita, että on tulossa Norjan suuntaan, niin hetken miettimisen jälkeen päätin ottaa perjantain vapaaksi ja suuntasin mukaan kohti Strynia. Strynissä oli lunta keskivertoon nähden aika vähän, mutta yllättävän hyvää laskua saatiin ja polte suksille vielä jäi. No seuraavana viikonloppunahan oli jälleen kolmen päivän viikonloppu maanantain ollessa kansallinen pyhäpäivä, joten päätin suunnata Røldalin suuntaan, johon talven aikana satoi erittäin paljon lunta. Seuraavassa vähän videota Haukeliseteristä hieman ennen Røldalia Oslosta päin tultaessa.

 

 

Tästä eteenpäin yritän keskittyä enempi kesälajeihin, mutta hieman himoittaisi laskea myös heinäkuussa, kun sitäkään en ole aiemmin koskaan tehnyt. 

 

Hyvää Kesää kaikille Norjasta!

Marko

Maco